Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

OLYAN, HOGY DEMOKRÁCIA

2022-03-16
Adminisztrátor
252
OLYAN, HOGY DEMOKRÁCIA, CSAK EGY VÁGYÁLOM.
Ameddig két ember él ezen a földön, nem létezik demokrácia. Higgyék el, Engelmann József, hittem pártunk vezetőiben, tagságában, de tévedtem.
A jóindulatú emberek többségében, a naivitás fátyla, vakságot okoz. A JÓK, lelkük tükrét kiterítik és saját jóságukkal embereknek kívánnak irányt mutatni, BUKÁSRA VANNAK ÍTÉLVE.
Miről is papolok ?
A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt eszmeisége, alapítóinak Magyarországhoz fűződő szeretete és magában az Isten, Haza, Család fogalmak iránymutatói, arra késztettek, ebbe a sorba be kell álljak.
Mivel korábban más pártoknak belső működését nem láttam, de éreztem, hogy "hamis kártya" az asztalaik alatt elrejtett, nem is vágytam másra, mint a parasztságot képviselő FKgP -re. A föld szeretetére, erdőkre, tavakra és olyan országra, ami A HAZÁT JELENTI.
Nagyon sokak nem tudják, mit jelent a haza, mert születésük pillanatától természetesnek veszik, megszokták országukat. Az anyanyelv, - bölcsődék, óvodák, iskolák - a társadalom alapja.
MINDEN EMBER BECSÜLETESNEK, TISZTESSÉGESNEK, születik, de a közeg, amiben felnőtté válik meghatározó, hogy az egyén, milyen családi neveltetést kapott, felkészítették-e az élet napos, vagy árnyékos oldalára. Sajnos, többnyire a felnőtt emberi lelkek alakíthatók. A karakterek, lelkületükben nem befolyásolható személyek többször áldozatául esnek a többségi simulékonyak táborának.
Ami még megbotránkoztatóbb, amikor politikai, vallási, gazdasági érdekek befolyása veszi át az egyén irányítását. EZT ÚGY KELL ÉRTELMEZNI - ELADTA A LELKÉT !
Saját pártomban, amikor Torgyán József a mezőgazdasági miniszterségéért eladta 76 képviselőjelöltjét a Fidesz-KDNP javára, összedőlt bennem a világ.
Torgyán megbukása kódolható volt. Ami túlhaladt az emberi józan elmén, hogy Torgyán József olyan pártalkotmány készített, ami TARTALMÁBAN, A BÍRÓSÁGOKNAK jogilag a mindenkori elnöknek adta a jogot, nagygyűlések, nagy választmányok összehívására. Bármilyen belső ellenzék, akik saját diktátoruk ellen kívántak fellépni és legitimen akartak jogilag eljárni, sanszuk sem volt, mert a rossz pártalkotmány lehetetlenné tette. Természetesen, amikor valakik a diktátort le akarták váltani, ÉRINTETT SZEMÉLYEKET TORGYÁN JÓZSEF AZONNAL KIRÚGTA A PÁRT SORAIBÓL. 
Nagyon sok eltöltött idő és munka után értettem meg hol kell változtatni, hogy a pártban végre legitim vezetés jöhessen létre. ÚJ PÁRTALKOTMÁNYT KELL KÉSZÍTENI, ELFOGADTATNI.
Látva a korábbi diktátor eljárásait, úgy határoztunk, elkészítünk egy új pártalkotmányt, ahol DEMOKRÁCIÁRA alapozzuk a fogalmakat, teendőket.
Módosításban a vezetőséget 7 főben gondolva fogalmaztuk meg, egy fő kap aláírási jogot, aki egyebekben a pártot képviseli. Amennyiben a 7 főből 5 fő nem adja szavazatát úgy a jogi képviselő nem írhat alá semmit, nem léphet semmit. Az új pártalkotmány rendelkezett az ETIKAI BIZOTTSÁGBAN tevékenykedők jogairól és kötelességeiről.
A PÁRT NAGYGYŰLÉSEINEK, VÁLASZTMÁNYÁNAK ÖSSZEHÍVÁSÁRÓL,  -függetlenül a képviseleti joggal felruházottól, - az etikai bizottság, alkotmány szerint járjon el.
Egy országos gyűlésen az új pártalkotmánynak megfelelően történtek az események.
Személyem kapott mandátumot a képviselet betöltésére. A további vezetőségi tagok is megválasztásra kerültek. 89 KÜLDÖTT VETT RÉSZT.
A változáskérelmi dokumentumot, jegyzőkönyveket, jelenléti íveket stb. benyújtottam a Fővárosi Törvényszéknek, ahol azonnal értesítették a párt akkori elnökét Hegedüs Pétert. Hegedüst, párt társa Tóth István főtitkár feljelentette. Miért ? Tóth volt a felperes (kisgazda), Hegedüs elnök az alperes (kisgazda). A bíróság kettőjük perében senkit nem hívott meg, tehát kimondták az ítéletet : a változás bejegyzési kérelmemet A BÍRÓ elutasította és helyben azonnal  megkérdezte a feleket, kívánnak e fellebbezni. MINDKETTEN NEMET JELENTETTEK BE, ami által azonnal jogerőre emelkedett az ítélet. ( fellebbezés helye így nincs )
EZT JÁTSZOTTÁK EL TÖBB ALKALOMMAL, AMEDDIG A PÁRTNAK EGY FILLÉRE IS VOLT. 1 milliárd 325 milliót eltapsoltak pár év alatt, minden kontroll nélkül.
A tanulópénzt keményen megfizettem. Három alkalommal országos vezetőségit tartottam, AHOL ÉPPEN AZOK SZÚRTAK HÁTBA, AKIK VEZETŐI SZEREPKÖRT KAPTAK. 
Felteszem magamnak a kérdést. TE BOLOND JÓZSEF, HOGYAN HIHETTÉL A DEMOKRÁCIÁBAN ?
MIÉRT IS GONDOLTAM AZT, EZ A NEMZET, VALAMILYEN SZINTEN MÉG MENTHETŐ ???
MEGTANULTAM ! AZ EMBERISÉGNEK DIKTÁTOROKRA VAN SZÜKSÉGÜK. EZEN A VILÁGON SOHA NEM LESZ DEMOKRÁCIA . Ami most az Önök szeme láttán történik, EGY KÖZÖS NAGYHATALMI SZÍNI ELŐADÁS, AMIRE AZ EMBEREK VEVŐK.
A TEGNAPI MÁRCIUS 15.-I MEGEMLÉKEZÉSEK NEM HAZÁN HŐSEIRŐL SZÓLTAK, HANEM AHÁNY RENDEZVÉNYT LÁTTUNK, ANNYIN SZIDALMAZTÁK EGYMÁS PÁRTJÁT, MINISZTERELNÖK JELÖLTJEIT.
EZEK LENNÉNK MI? HOL VAN ITT AZ ÉRTELEM ?
Isten Óvja Önöket, többet nem nyilatkozom, mert nincs értelme.
Engelmann József

           

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse