Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Oktatás és nevelés

2017-10-10
Adminisztrátor
762
A kimondott szellemi képzéssel,  fiataljaink egy materiális tudáshoz jutnak, ami nem használat esetén mulandó lesz. Szakmai gyakorlat igenis fontos, de a mindennapi élethez párosuló kultúra még fontosabb. Mit nevezhetünk többek között nemzeti kultúrának? Alapvetően az egymáshoz, a társadalomhoz való viszonyunk képességét. Helyén kell kezelni szüleinket, családtagjainkat, barátainkat, kollégáinkat, nem utolsó sorban a törvényeket amelyek keretein belül szabályszerűen, példaértéket képezve lehetünk a társadalom tagja. A Független Kisgazdapárt törvényalkotási programjában tehát tárgyalási alapot képez,  - mikor és milyen módszertan bevonásával lehet a fiatalokhoz eljuttatni a tisztességes egymás mellett élés alapjait.
- hittben és békében ? Vallási iskolák bevonásával?
- törvényi alapokra helyezetten? Tudatosítva Magyarország Alaptörvényét, a büntető törvénykönyv alapjait oktatva?

Nagyon sok és hasonló kérdés merült fel, - hogyan tovább? Magyarországnak nemcsak szakképzett emberekre van szüksége, hanem érző, törvénytisztelő tudatos polgárokra. Helyén kell kezelniük, mit jelent a családi kassza, hogyan gazdálkodjanak. Többet ne történhessen meg a svájci frank 150 forintos árfolyamon  felvett " mézesmadzag" esete! A Kisgazdapárt a fiataljaink naprakész, életre való  nevelésében látja a jövőt. Mint már mondott, a szakmai tudás is fontos, de az életre való felkészítésért egyértelműen mi vagyunk a felelősök.

Bort, Búzát, Békességet kíván  Mancika.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse