Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Ó rigó

2021-02-28
Adminisztrátor
464
"Ó rigó tündérmese, mintha ma játszódna. Ezek a Független Kisgazdák életképet mutatnak fel? Balogh Károly a párt akkori elnöke és a Jobbik pártigazgatója rímekbe foglalták, hogyan kell a kisgazda képviselő jelölteket árúba bocsájtva, gazdasági haszon reményében JELÖLTEKET visszakozásra késztetni.
Ez megbotránkoztatón hatott  a képviselő jelöltek függetlenségére.  Dokumentumokkal alátámasztott értesítéssel fordultak az OVB jogi szakértőjéhez, aki egyértelműen,  törvénysértés gyanújára utalva nyilatkozott.

Félreérthetetlen,  -pénzért képviselő jelölteket árúba bocsájtani, vagy visszalépésükről kényszer intézkedést alkalmazni, TILÓS, akár bűncselekmény elkövetésének gyanúját is tartalmazza.
Jobbik, és Balogh Károly  esete felizgatta a "Fidesztől független" Ó rigó szerkesztőségét, akik szívesen foglalkoztak az üggyel.
Tudatták a közvéleménnyel, ez a Jobbik már csak ilyen,- korrupt eszközökkel kíván sikereket elérni.
Ez idáig, egy egyenes történet, de érdekes módon valahol a szálak nem értek össze, mivel az Ó rigó szerkesztősége az ügy további kimenetelével nem foglalkozott. Bűncselekmény? Feljelentések? Nyomozások? OVB szakértőjének véleménye : : bűncselekmény alapos gyanúja fennáll. Evvel szemben, az ügyészség, nyomozó hatóság szerint, BŰNCSELEKMÉNY NEM TÖRTÉNT.
ENNEK AZ ÜGYNEK A PIKANTÉRIÁJA,  a Jobbik parlamenti képviselője, aki telefonon pénz ígért egy képviselő hölgynek, az kimerítette a bűncselekmény gyanúját és ezért a fideszes többségű parlamenti honatyák mentelmi jogát felfüggesztették.
Érdekes módon a kisgazda eset és a jobbikos parlamenti képviselő felfüggesztése közötti ügyről az Ó rigó nem vont párhuzamot, nem foglalt állást. MIÉRT NEM ???
Téli politikai csendet megtörő Covid-19 csak egy dolog übereli :  Ó rigó - kritikai vélemények : ezek a balosok a magyarság életére törnek, hogy a vakcinákra ellen kampányt folytatnak, különben is két marékkal szórják a pénzt.
Távolról jött ember mindent elhisz, de MIÉRT NEM KAPNAK LEHETŐSÉGET A BALOS ÖNKORMÁNYZATOK, HOGY SZEMBESÜLVE A VÁDAKKAL, REAGÁLHASSANAK ??? A tisztességes újságírás, ELVILEG ÉS GYAKORLATBAN IS  hangi, képi médiáknak kell a nyomatékos állításokra lehetőséget adni, mind a két félnek,  hogy nyilatkozzanak, akár szemtől szemben is indokolják álláspontjukat.
 EBBEN AZ ORSZÁGBAN EZ MÉG NEM JÁRATOS ELJÁRÁS?  MIÉRT NEM ???
sk.gondolkodó

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse