Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nyíltszini harc megkezdődött

2021-01-07
Adminisztrátor
329
Nem egyszerű mutatvány elé nézünk. A 2022-es választás, netalán indítékot adhat, hogy az amúgy is háromfelé szakadt magyar nemzet "kiélezett kaszákkal" ugorjon egymásnak.

SZEGÉNY MAGYARORSZÁG.

Tekintsük meg, hogyan is jött létre országunk lakosságának háromra szakadt tábora. 1990-ben nem következett be a rendszerváltás. Az ország kirablása megtörtént, de az ideológiai változás nem ! Antal József volt miniszter elnök rossz tanácsadók környezetében arra az elhatározásra jutott, hogy ne történjen a múlt rendszer szekértolóinak elszámoltatása. Az MSZMP vezérkara 1989-ben már előrelátón szétszórta a tagságát. A megalakult pártokba épültek be és megkezdték a romboló munkájukat.
Elsőnek a Szociál Demokrata Pártot,majd sorra vették az összes olyan pártot, akik belső vezetői is valamilyen visszacsatolásban  voltak érintettek a múlt politikával.
Tekintsük meg mában túlélőket.
Fidesz, - felső vezetősége egybeforrott, saját problémáikat nem teregetik ki, óvatosan bánnak a személyi kérdésekben, DE ERŐSEN ÉRINTETTEK A MÚLTTAL.
KDNP, - egységeiben szétszakított párt, de behódoltak a volt, vagy talán eszmeiségében még ma is liberális Fidesznek. Orbán Viktor és közel 20 belső embere olyan erőt gyakorolnak, amivel uralkodni képesek. Táboruk megerősítésére embereket helyeztek nagyon komoly pozíciókba, ahol erősen beágyazódtak.

MSZP-DK-MOMENTUM-LMP-JOBBIK stb. egy részben, egyértelműen a volt MSZMP-hez kötődöttek, másrészt, olyan fiatalok, akiknek halvány fogalmuk sincsen milyen csapatba sorakoztak be. Egy fiatalnak, minden új, nekik be lehet magyarázni, hogy a múltban szerepet betöltők mára SZELÍD, MEGVÁLTOZOTT BÁRÁNYOK. NEM NEM ÉS NEM !!!
Kutyából, soha sem lesz oroszlán.

Eljutottunk máig, de fel kell tenni a kérdést - 1990-től 2,5 - 3 millió magyar választójogú, miért nem ment el szavazni? Miért külsősként várják meg a "mézes csupor" mikor telik meg számukra, úgy, hogy nem vállalnak felelősséget? Ezek lennénk mi MAGYAROK? Majd a másik kikaparja a gesztenyét és akkor bejelentkezem, - EMLÉKSZEL HAVER, OTT VOLTAM MÖGÖTTED TÖMÖK SOROKBA.
Ez most másként fog festeni? Netalán a magyar társdalom, amerikai mintára egymásnak fog esni? Várjuk meg a normál emberi gondolkodót cselekedetében és ne legyünk amerikai példakövetők. Többekben felmerül a kérdés, - mindennek mi az értelme?

Egy tény, minden választáson a nép saját nyakába ülteti azokat, akiknek képviselniük kellene a hazát, a magyar népet. Evvel szemben a megválasztottak, egy idő múlva elfelejtik honnan jöttek, a hatalom és a pénz fertőjébe kerülnek. Végezetül arrogánsan megkérdezik - ki is az a NÉP ?
ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT ÉS NÉPÉT
Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse