Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Nyílt levél zenészek részére.

2023-02-21
Adminisztrátor
144
MIT JELENT EZ ?
ÉVSZÁZADOK VISSZATEKINTÉSÉBEN, MINDEN KORSZAKNAK MEGVOLTAK A ZENEI IRÁNYZATAI. AMI FELTŰNŐ, BIZONYOS KOROK SZERZŐI MARADANDÓT ALKOTTAK, AMIT A MAI NAPIG JÁTSZANAK. KOMOLYZENEI IRÁNYZATOK DARABJAI, ÖRÖK ÉRVÉNYŰEK LETTEK.
SAJNÁLATOS, HOGY A MAI KORTÁRS, NEHÉZ MŰFAJÚ ZENÉK SZERZŐINEK MŰVEI, MINT AKÁR A KÖNNYŰZENÉBEN LÁTJUK, MULLADÓAK.
NAGYON KEVÉS OLYAN HARMÓNIÁT HALLANI, AMIRE AZONNAL FELKAPOM A FEJEM.
IDŐK HALADTÁVAL AZ IS MEGFIGYELHETŐ, A RITMIKAI SZEKCIÓ MUNKÁJA HOGYAN ALAKULT. RÉGEBBEN AZ ÜTŐS HANGSZEREK HÁTTÉRBE SZORULTAK, DE MÁRA, MINTHA CSAK A RITMIKÁRA ALAPOZNÁK A ZENESZERZŐK DARABJAIKAT.
ÜTŐSÖK, DOBOSOK BELEROKKANNAK A FIZIKAI MUNKÁBA. A NÓTÁKAT MAJDNEM EGYEDIEN ŐK KÉPVISELIK. OTT TARTUNK, BEÜLÖK A DOB MÖGÉ, ELEKTRONIKÁVAL MEGALKOTOK EGY NÓTÁT ÉS FELLÉPHETEK?
EMLÉKEZNEK A DJ. BEVEZETÉSÉNEK KORÁRA? OTT IS EGY EMBER ÁLL A PULT MÖGÖTT.
KEDVES KOLLÉGÁK! 
A MAI ZENEI PIAC TELÍTŐDÖTT. NAGYON NEHÉZ MEGÉLHETÉS. LÁTVA A ZENÉSZEK KÍNLÓDÁSÁT BEIGAZOLÓDOTT, HELYÉN KELL KEZELNI AZ AMATŐRÖK ÉS A PROFI ZENÉSZEK MUNKÁJÁT.
AKIK NAPI 6-10 ÓRÁT GYAKOROLNAK, OTT VALAMI HÁTTÉR JÖVEDELMEZÉSNEK KELL LENNI, VAGY EGYNÉHÁNY KONCERTBŐL SZÁRMAZÓ GÁZSINAK. EVVEL SZEMBEN AZ AMATŐRÖK, MUNKAHELY MELLET HETI EGY- KÉT ALAKALOMMAL 2-3 ÓRÁT PRÓBÁLNAK ÉS EGY STABIL PROGRAM BEGYAKORLÁSA UTÁN FELLÉPNEK.
OLYAN, HOGY ZENEI SZABADSÁG MINDEN EMBERNEK MEGADATIK, DE ... !
AZ ELMÚLT 70 ÉVBEN BEROBBANT ROCK IRÁNYZAT NAGYJAI : BEATLES, ROLLING STONES, ABBA, STB. MŰVEIK, ÖRÖK ÉRVÉNYŰEK MARADNAK. ŐK OLYANT ALKOTTAK, MINT BARTÓK BÉLA, KODÁLY ZOLTÁN, JOHAN STRAUSS, STB. 
A FENTIEKKEL MIT SZERETTEM VOLNA MONDANI?

SZERZŐK ! KERESSÉTEK AZ ÚJAT. A NÓTÁK NE HASONLÍTSANAK EGYMÁSRA. JÓ ZENÉT SZERETNÉK HALLANI. KEVESEBB NÉHA TÖBB, EBBŐL INDULJATOK KI.
ISTEN ÁLDJA ÉS SEGÍTSE MEG A MAGYAR ZENÉSZEKET.

BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNOK ENGELMANN JÓZSEF 
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse