Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Nyílt levél Orbán Viktor m. úr részére

2022-07-29
Adminisztrátor
230
 
Engelmann József
6050 Lajosmizse, Alsólajos Tanya.


Tárgy : NYÍLT LEVÉL


Orbán Viktor miniszterelnök részére.
Tisztelt elnök Úr!


Egy régi mondás szerint, aki dolgozik, az hibázhat. Ebben semmi kivetni való nincsen, de amikor az Ön gazdasági szaktanácsadói, agrár ágazat irányítói oda juttatták hazánk mezőgazdaságát, hogy Nagy István minisztere szerint, feltehetően élelmezési válságos hónapok elé nézünk, ott már baj van. 
Sok mindennel lehet magyarázni a bizonyítványt, pld.: aszály, háború, szállítási gondok, energia árak stb. , de amit a vidéki termelő parasztság képtelen megérteni, a villanyáram parasztságra kivetett tételét.
KÉRJÜK, GONDOLKODJON EGYSZERŰ PARASZTI ÉSZJÁRÁSSAL.
Ön és szaktanácsadói a villany kedvezményezett árát meghatározó 210 Kw. fogyasztásban fogadtatta el a parlamentben. A vidéki gazdák, éppen ebben az aszályos időszakban, hogy a még menthető konyhakerti, szántóföldi kultúrát, AZ ÖNÖK, AZ AZ FOGYASZTÓK ASZTALÁRA TEHESSÉK, éjjel nappal locsolniuk kell. A kutakban elhelyezett búvárszivattyúk villanyárammal működtetettek, óránként 4-től 10 Kw.-ig, de vannak sokkal nagyobb fogyasztással működők is. 
Parasztságunk már így is brutális villanyszámlákat fizetett, de ezek után, mindenki "feltett kézzel " hagyja el az agrár szakágazatot. A jövő villanyszámláinak összegét, képtelenség a termékre terhelni, mert a fogyasztók nem tudják megvásárolni.
Az idáigi termelési szükséglethez kapcsolódó : műtrágyák, permetszerek, üzemanyag, stb. árakat sem lehet már kitermelni. A FOGYASZTÓK, ELSÁPADVA NÉZIK AZ ÉLELMISZER ÁRAKAT.
Tisztelt Miniszterelnök Úr !
A vidéki gazdálkodók számára új villanyáram tarifatételt állapítsanak meg, mert különben valóban igaza lesz nagy István miniszterének JELZÉSE, MELY SZERINT, - ITT ÉLELMISZER HIÁNY FOG FELLÉPNI.

Kérjük szívélyes megértését és intézkedését mihamarabb várjuk.
Üdvözlettel : lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse