Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nyílt lapokkal

2019-08-09
Adminisztrátor
651
Itt az ideje, hogy kimondjuk, - mi " terített kártyákkal " lépünk ki a magyar társadalom elé. Nekünk semmi szégyenkezésre utaló okunk nincsen, hogy fülünket, farkunkat behúzzuk és a magyar nép előtt sunnyognunk keljen.

Nagyon kérem Önöket, - hogy amit most írásban közlünk, minden szava a valóságot tükrözi, tehát, - ezt tegyék az emléktárukba. Egy kicsit hosszúra kell fogni a mondandónkat, hogy mindenki tisztán lásson. Időrendi sorrendben a párt története.

- 1992 A párt akkori elnöke a Budapest XVIII. kerületi elnököt F. Lászlót és E. Józsefet megbízta, - menjetek le Lajosmizsére, mert ott valami ármány készül a Független Kisgazdapárt egységének szétverésére. Megtörtén. Hideg téli estén érkeztünk meg Lajosmizse Bene területén gazdálkodó Sz.János tanyájára. Ott már többen voltak, többek között K. János, aki a "falú rádió" szerkesztője volt. Ennek a gyűlésnek érdekessége, hogy Lajosmizsén a legerősebb párt akkor a Független Kisgazdapárt volt. A helyi elnöke, éppen az vendéglátó gazda, akinek a tanyáján megtartott ominózus gyűlésen, a következő hangzott el. Sz. János: - tisztelt gazdák, ezennel bejelentem! Megalakítjuk a magyar gazdálkodók szövetségét, az-az a MAGOSZT. Ekkor, E. József megkérdezte, - erre minek van szükség, amikor a magyar parasztságnak ott van a Független Kisgazdapárt egységes országos érdekvédelme. Erre, semmilyen érdemi választ nem kaptunk. Ezután elbúcsúztunk és visszatértünk Budapestre. Nem voltunk kíváncsiak tovább hallgatni, milyen módon verik szét a kisgazdapártot. Sz. János, a lajosmizsei szervezetének elnöke után, Á. Pál vette át az irányítást.
Így kezdődött, de nincs vége. A Fidesz, a már szétzilált KDNP egyes emberét rábírta, csatlakozzanak. A volt MDF egyes személyeivel ugyan ezt tették. Ennek megtörténte után 1998-ban a kisgazda vezér erejét is meg kellett törni, tehát a pártból kifarolt Túri Kovács Bélát a Fidesz magához vette és Túrival együtt, hogy még nagyobb legyen a kisgazdapárt megosztottsága, létrehozták a Kisgazda Szövetséget. Közben Torgyán József, a Fidesz javára 76 FKgP képviselőjelöltjét visszahívta, aminek a fizetségéül megkapta a mezőgazdasági miniszteri tárcát. A következő választásra, a választókat úgy megtévesztették, azt sem tudták melyik kisgazdapárt melyik! Ez időben, hogy még nagyobb legyen a káosz, egy rakás TÉSZ-t létrehoztak, - mint a gazdák kereskedelmét irányító szövetségnek aposztrofál, - "gitt egyleteket". Szegény magyar parasztság, csak a fejét kapkodta, - MI A TÚRÓ VAN? Nos, ezek után a Fidesz-KDNP teljes körű felügyeletet kapott a magyar gazdák irányítására. Egy kézben volt minden jogkör. Ilyen irányítással kerültünk az Európai Unió-ba, ahol a magyar parasztságot semmibe sem nézik. Túri Kovács Béla, Jakab István, Semlyén Zsolt, Lezsák Sándor. Kérjük a tisztelt olvasókat, ezt a névsort, ezeknek az embereknek a korábbi hova tartozását vizsgálják meg és vonják le a kellő konklúziókat. EGY KÉZBEN A HATALOM. A MAGYAR NÉP, TELJESEN KISZOLGÁLTATOTT. A Fideszes ifjakból, mára a Soros György ideológia érződik, "OSZTDDDDDDD MEG ÉS URALKODJ" !!! Ennek kell a végére járni és visszavenniük, a magyar parasztság egyetlen érdekvédelmükre esküdt  Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Pártot. Úgy legyen! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a kisgazdapart.com oldal szerkesztősége.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse