Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Nyári betakarítás

2021-07-17
Adminisztrátor
306
Tisztelt Kisgazdák, Magyar Honfitársaink!
Kisgazda álláspont - egyenes szóból ért az ember ! Azt feltételezzük, ma minden ember jobban szereti, ha tisztában van helyzetével, legyen az negatív, vagy pozitív irányzatú.
A magyar parasztságnak nem érdeke, hogy az átlag állampolgárokat félre vezessék és az  élelmiszer termeléssel kapcsolatos minden nemű jelenségről hallgassanak.
A magyar kormány mezőgazdasági minisztere, a MAGOSZ vezérkara, az agrár kamarák, nem hajlandóak a magyar társadalmat a valós állapotokról tájékoztatni. NEM PÁNIKOT KELL KELTENI, de a valósságot minél hosszabban elhallgatják, a becsapódás halmozottan fog a társadalom elé érni. 
Jelen helyzetünk termelés szintjén tragikus. A gén kezelt (hibrid) vetőmagok, valamint a naptevékenység, savas eső, kiváltotta, hogy a növények virágzás után nem kötnek, annak ellenére, hogy a beporzást a rovarok megteszik.
A csapadék kéntartalma még a betont is megsárgítja, arról nem beszélve a növények leveleire rárakódik, blokkolja az asszimilációt. 
Nem riogatás ként tárjuk Önök elé a valóságot, de tisztában kell lenni, itt a parasztság egyképpen tud termelni : fólia alatt, erős takaró hálóval fedetten, szűrt vízzel locsoltan, TÁPOLDATOKKAL, PERMETSZEREKKEL, NÖVÉNY NÖVEKEDÉST SERKENTŐ VALAMINT A VÉGÉN ÉRLELŐ SZEREKKEL.
Álláspontunk szerint nagyon rövid idő kell ahhoz, hogy élelem helyet bogarakat fogunk enni. KÉRJÜK ÖNÖKET NE NEVESSENEK, EZ sajnos nem lesz nevetséges.
A politikai felelősség megkerülhetetlen. A tudománynak mondott összetett emberkísérletek mára kifejtették - MI EMBEREK NE AKARJUNK A TERMÉSZETNÉL OKOSABBAK LENNI, mert az ide juttat.
Minden esetre ÓRIÁSI, AZONNALI VÁLTOZÁST KELL ESZKÖZÖLNI, KÜLÖNBEN PADLÓT FOG AZ EMBERISÉG, többek között mi magyarok is.
Legyenek végre belátással, jobb visszafogottabban élni, mint elmúlni.
Isten, Haza, Család fogalmait fogadják el és éljenek sokáig ezeknek a fogalmaknak betartásával.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a lajosmizsei kisgazdapárt.   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse