Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Nők idézik elő Európa bukását

2022-10-22
Adminisztrátor
194
Női többségű eu. - parlament vezetői szerepvállalása, bukásra ítéltette a tagállamokat, egyebekben Európát.
NYUGODTAN TEGYÜK FEL A KÉRDÉST. VALÓJÁBAN HOL MARAD AZ A BIZONYOS NŐI MEGÉRZÉS ?
Hiába is próbáljuk A NEMEK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGET palástolni, de a logikai gondolkodás piszok megosztó. Ezt rögtön a kezdetek kezdetében megtapasztalhatjuk, már a bölcsődében, vagy óvodákban.
Egyik oldalról a babázás, a másik nemnél, a logikai játékok a mérvadóak.
FELNŐTTKORI GYAKORLATBAN, HOGYAN NÉZ KI A VÁZLAT.  
Majd semmi sem változik. A női nem biológiai adottsága, látványosan megkülönböztethető a férfiakétól. Gyakorlatban, ma hogyan is állunk ?

A KÉT NÉMET- SZÁRMAZÁSÚ HÖLGY, ALAPOSAN BEBIZONYÍTOTTA, HOGY A POLITIKAI INTÉZKEDÉSEKNEK NEM ÁLLNAK A MAGASLATÁN.
Nagyon sok meggondolatlanságnak lettek szülő anyjai. Teret engedtek olyan Európára néző veszélyeknek, amik a mai napig rányomják a nagyívű bélyegüket a Kontinensre.
Elképzelhető, minden intézkedésükben saját érdekeit tartották szem előtt. Nemzetük jóléti állapotát bizonyosan nem, mert a migráns kérdést, vagy az orosz megszorítási ügyben TETT INTÉZKEDÉSEIK, SAJÁT NEMZETÜKNEK ÁRTOTT. Öngólt rúgtak !
Ez a két női vezér, szinte látványosan, Amerikának szolgáltatta ki Európát, e-közben háborús érintettségük sem megkerülendő. 
Iszonyatos mennyiségű fegyvert adtak Zelenszki kezébe, mindezt A BÉKE MEGTEREMTÉSE ÉRDEKÉBEN. EZ NETALÁN, NORMÁLIS GONDOLKODÁSRA VALL ? BÉKÉT FEGYVERREL ? MUNKAERŐ PÓTLÁST, ALUL KÉPZETT MIGRÁNSOKKAL ?

TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK, EURÓPAI LAKOSSÁG !
Illene átgondolniuk, milyen kezekben van Európa, benne saját hazájuk. Szerintünk a nőknek is komolyan fel kell lépni, hogy megálljt parancsoljanak, az elméjükben hibás, nem teljesen átgondolt intézkedéseket hozók ellen.
A nagy politikai játszmákat hagyják a férfiara. Gazdasági tevékenységeket viszont vegyék ellenőrzésükbe. A GÁZ ÉS FOSSZILIS ENERGIÁT BIZTOSÍTÓ, FŰTŐANYAGOK TÉMAKÖRÉBEN ELLENŐRZÉSI SZINTEN AGGÁLYOSKODJANAK, DE HATÁROZATHOZATALBAN CSAK MÓDJÁVAL JÁRJANAK EL, MERT EGY ELRONTOTT ORGAZMUSNAK EURÓPA NEM LEHET ELSZENVEDŐJE.
 
Isten, Haza, Család, Magyarországnak és népének, követendő fogalmak kell legyenek, a Bor, Búza, Békesség, parasztságunk vérverejtékes munkájából eredő nemzetmegtartó isteni áldás.
Ez lebegjen az Önök szeme előtt.
J.E. 

  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse