Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nevelés Munka Megélhetés

2020-12-28
Adminisztrátor
397
A szocializmus munkán alapuló társadalom volt, igaz nagyon kevés fizetések megállapításával, de azért egy tányér leveskére azért jutott.
A neveltetés ideológiai befolyással, de annak ellenére azért minőségi embereket produkált, ezt alá támassza, hogy rengeteg tudásalapú nemzetközi versenyt nyertünk.
Ami a munka hatékonyságát jelentette, visszafogott volt, mert a kommunisták tudták, a túltermelés gazdasági anarchiába vezet. Inkább keveset, szegényesebbet, de mindenki dolgozzon és a munkájának gyümölcséből tartsa el a családot.
Ennek a társadalomnak a rákfenéje ott erősödött, amikor a munkások bére és a feletteseik fizetésének ollója egyre jobban bővült. Itt lépett életbe a társadalmi megkülönböztetés.

NOS, TÉRJÜNK VISSZA AZ 1980-AS ÉVEK ELEJÉHEZ.
A tűz közeli elvtársak kialakították a GMK-kat, a gyárakon belül lenyúlták a munkaeszközöket. Itt már érezhető volt, valamiféle osztály különbségi harc.
Nevezem - RENDSZER NEM VÁLTÁSNÁL- 1990-BEN, országunk adóssága 22 milliárd dollár volt, de a nemzeti vagyon még azért egyben volt. Valójában semmi baj nem lett volna, ha ezt a vagyont egyben hagyják és azt fejlesztik, de evvel szemben megjelentek a KAPITALISTA BURZSUÁK és megegyeztek a hazát eláruló volt kommunistákkal, akik éppen őket szidták évtizedeken keresztül, evvel szédítették a magyar társadalmat.
MAGYARORSZÁG ÉRTÉKEIT, PIACAIT, tönkre tették. Az élelmiszer termelést, a földeket átjátszották, az ország élelmiszer kereskedelmét a NÉMETEKNEK, ANGOLOKNAK, FRANCIÁKNAK A KEZÉRE JÁTSZOTTÁK.
Elvették a munkán alapuló jövedelemszerzést, bevezették a munkanélküliség után járó, megalázó 28000 -ezer forintos éh segélyt.
A munkahelyeket megszüntették, a nyugati szarháziak a konkurens magyar vállalatokat felszámolták. A társadalomban piszok feszültséget keltve, szembehelyezték a cigányságot, zsidóságot a magyar társadalommal. Eszméletlen aljasságba kezdtek. Politikusaink 1990 óta ugyanazon személyekből pártvezetői szerepben villonganak, adják Magyarországnak a minisztert, köztársasági elnököt.
A titkos szolgálati volt emberek ülnek a parlament padsoraiban. MIRE SZÁMÍT EZ A TÁRSADALOM?

Emlékeim nem csalnak, akkor ezek Rákosi Mátyásnak, Kádárnak tapsoltak, ma meg Gyurcsánynak és Orbánnak. EZ A NEMZET KÉPTELEN KILÉPNI A MÚLTBÓL? CSAK A SZEMÉLYI KULTUSZ KIÉPÍTÉSÉBEN LÁTJÁK AZT A JÖVŐT, AMI MAGA A MÚLT ???
2022 IG VAN MÉG IDŐ. Kérem azokat, akik valóban független Magyarországban gondolkodnak, ébresszék fel az embereket és tartsák az arcukat a fény felé.

Az első fejezetnek ezennel vége.
Nagyon jól tudom, könnyű kritikát gyakorolni, de a problémák megoldását kell a társadalom elé terjeszteni és azt kivitelezni. A megoldások képletei, a következő rész tartalma.
Folytatom.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse