Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Nettó EZER FORINT / ÓRA

2017-12-10
Adminisztrátor
758
Egy átlag fizikai munkás havi 1900-tól 2500 Forint fizetést vitt haza. Általában 12-17 Ft-órabért kaptak az emberek. Vezető beosztásúak természetesen többet kerestek, de az átlag emberek fizetését nézzük. Nos, tegyünk összehasonlítást a mai átlagember jövedelmére figyelemmel. A cikk címe 1000 Ft/ óra nettó. 
Abban az átkosban a magyar nép, Európa leggazdagabbjai között volt nyilvántartva, mivel mindenki arra törekedett és meg is tehette, hogy saját tulajdonú lakásban, vagy házban lakott. Ez, a nyugati szarháziknak nem is tetszett, mert náluk a bérlakás a divat, aminek lakbér fizetésének elmaradása esetén könnyen utcára kerülhet a bérlő. Kapitalista, ... gondolat:  egy kézben kell a haszonnak kerülni, az állampolgár meg le van szarva, az Áfa  hatalom kasszájába landol, tehát ba..ik az egészre. Jelenleg mi van nálunk? Ugyan ez! Korábban Magyarországon több tízezer embernek egyszerűen elvették a lakását, házát és lássanak csodát, senkit nem tartóztattak le, nem zárta rács mögé. Ebből is levonható következtetés: a rosszat hamar megtanuljuk.
Lépjünk tovább!
Az átkosban pofázás nem volt, de ennek ellenére sok embernek megadatott egy négykerekű, amire igaz éveket kellett várni, de a légszennyezettség sem volt ilyen brutális, mint a jelenben. Ma, mindenkinek kettő három autója van, amit hitelre vett és a svájci benyújtott számla nem fizetésének vonzata, jé, az autót a bank elvitte, vagy az eredeti ár kétszeresét kaszálják le az állampolgárainkról. Nesze neked ember! Státusz szimbólum? Majd a bankok helyére teszik az ember gyerekét! Hamarosan annak is örülhetünk , ha kerékpárra futja.
Beszéljünk a Balatonról. Pénteki telefon a munkahelyről,  - asszony , készítsd a fürdőgatyámat, törölközőt, fogkefét. Az asszony visszakérdez, - megyünk a balcsira? Zsebünkbe tettünk 250-300 Forintot és privát lakást bérelve, vonatjeggyel oda-vissza 2 napot nyaraltunk. A kajáról? 6.50 volt egy menü, 2.50 volt egy lángos, 0.50 fillér volt egy gombóc fagylalt. A strandokért nem kellett belépőt fizetni, mert a Balaton az átlagember tulajdona volt és ott fürdött ahol akart. Evvel szemben ma, egy rosszul elkészített bableves maradványból keletkezett gázért is fizetni kell,  Áfával terhelt. Döbbenetes! Összehasonlításban maradjunk a fagylaltnál. Egy 17 Ft órabérnél 34 gombóc fagylaltot vehettünk. Ma, 250-300 Forint egy gombóc fagylalt, tehát az 1000 Ft nettó bérből, maximálisan 3, 5- 4 gombócot kapunk. Nézzük meg a húsárakat! Átkosban 1kg sertés comb 14-16 Forint volt, egy órai bér. Ma, 1300-1500 Ft, egy kiló comb, tehát romlott az életszínvonal. Az energia árakról ne is beszéljünk. Egy még nagyon fontos, a benzin árak!  Ma, egy liter benzin 350-370 Forint, tehát 3 litert tudunk venni 1000Ft nettó bérből. Az átkosba: 2,50-3,20 Forint között lehetett az ÁFOR-nál benzint kapni, tehát akkor közel 5 litert benzint kaptunk egy órai bérért. TISZTELT MAGYAROK! Nehogy félreértsék a helyzetet, hogy az átkost szeretnénk viszont látni, de a gazdasági jelen helyzetünk kilátástalansága miatt, még a kötelet is magunk vehetjük, abban az időben, ha valaki pofázott, ingyen kapta!!! Megemlítésre érdemes. Elvettétek a Balatont az emberektől, arról nem beszélve, 60 ezer forintos nyugdíjból a sarokig sem lehet eljutni, de ha ezt valaki mégis megteszi, egy hónapig nem eszik!!!
 
A magyar nemzeti vagyon egyben volt. A felvett kölcsön akkor  22 milliárd dollár volt, mára a nemzeti vagyon felszívódott, eltűnt, az adósság 350 milliárdra rúg, tehát az országunk piszok jól teljesít!!!!!!!!!!!! 
 
Tisztelt Magyar Fiatalok!
A szélsőséges gondolkodás rossz tanácsadó. Az életünk bármely terén a középút, meggondoltság a legjobb megoldások egyike. Legyen az Szocializmus, vagy Kapitalizmus mindig azon múlik a vásár, milyen vezetők vannak az ország élén. Tudjuk, van tisztességes politizálás, de a lényeg,hogy politikusaink lelkükkel hogyan sáfárkodjanak? Aki, eladja a lelkét idegen hatalmaknak, azok NÉPE SANYAROG, ÉHEZIK.
NE HÜLYÍTSÜK, RIOGASSUK FIATAL GYEREKEINKET, MONDJUK KI TISZTA LELKÜLETTEL, -  ELRONTOTTUK!!! Feltehetően okos  FIATALJAINK MEGTALÁLJÁK A TOVÁBBI HELYES UTAT, tehát rajta fiatalok vegyétek kezetekbe az ország sorsát ! Isten óvjon munkátokba.

Öreg muzsikus  jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse