Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 75 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8919

Népnevelés, fenyegetéssel

2019-03-11
Adminisztrátor
367
Pszichés ráhatással próbálja az M1 Tv csatorna hírközlése a március 15.-i tüntetők figyelmét felhívni: a randalírozók 1-1.5 évet kaphatnak. Erre utalóan, a múltban történteket húzták ismét elő példának és állandó ismétlésben, riogatják a március 15.-i megemlékezőket és tüntetőket. 

Megdöbbentő viselkedés. 1989 óta, ilyen erejű nép megfélemlítést, egyetlen kormány sem próbált meg. Még Gyurcsány sem vette a fáradságot, hogy egy nemzeti ünnep előtt, előzetesben a népet riogatta volna. Az Ő bűnlajstromán: 2006-os tömegbe lövetés, lovasrendőrök kardlapozása, füst bombák alkalmazása, emberek agyba-főbe verése hozható fel. Kérdés. Hány évet kapott: garázdaságra való felbujtás miatt? Hány évet kapott: 8 napon túl gyógyuló testi sértés miatt? Ezeket, hosszan tartón lehet sorolni, de elképzelhető, hogy Orbán Viktor tanult a múlt gyurcsányi hibából ás a tüntetni kívánóknak,  előre beszólt. - NA PRÓBÁLKOZZATOK, MERT BECSUKUNK MINDENKIT, HA PATTOGNI MERTEK. Együttes érzelemmel, de ismét a Rákosi Mátyás emléke jelent meg Magyarországon." Kell ennél meghatóbb kormányintézkedés? "Aki nincs velünk, az ellenünk"? Ilyen politikai hozzá állással NEMZETBEN GONDOLKODNI? MIKOR MONDANAK VALÓSAT, HOGY VALAMI MEGNYUGVÁSBAN LEGYEN RÉSZÜNK? LESZ MÉG ILYEN?

em.mizse.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 75 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8919
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse