Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Népetetés Orbán módra

2023-08-15
Adminisztrátor
184
Tisztelt Honfitársaink !
Követve a Fidesz-KDNP politikai trendeket, avval szembesülhetünk, az Ő államirányításuk másról nem szól, mint társadalom megtévesztése. Valótlan adatok közlése, előre nem látott, csak sejtéseken alapuló százalékszámításos matek.
Erre utalóan az egyszerű kisgazdák azt mondják - amit az Orbán kormány ígér, nincsen olyan állami költségvetés, amelyik azt teljesíteni tudja. Kérdés ! Honnan és miből származna az ígérgetések alapja ?
Magyar adózási rendszer a világ legbrutálisabbak egyike, de ennek ellenére az államkasszába befolyt pénzek valójában nem fedezhetik a kiadásokat, csak, ha valami rejtélyes pénzek nem kerülnek elő.
Ennek kapcsán feltételezhető, hogy a kormány nagyarányú idegen befektetők számára szánt támogatási összegei mögött, egy részvény tulajdoni viszony keletkezhetett. Felmerül a kérdés, - a megkötött szerződéseket miért titkosítják 80-100 évre ? A Magyar Köztársaság területén megkötött, - ideiglenesen államigazgatásban vezető szerepet betöltő PÁRTKATONÁK általi - szerződések, milyen jogi alapon titkolhatóak el, amiről saját adófizetői nem tudhatnak ?
Az, hogy egy idézőjeles háborúban, a felek stratégiája titkosított, azt még meg is lehet érteni, de a magyar költségvetés részleteiben miért nem lehet nyilvános ?
KIHANGSÚLYOZVA EGY ÁLLAMIGAZGATÁS SZABÁLYAIT - AMENNYIBEN A REGNÁLÓ HATALOM, MINDEN EGYES POLGÁRÁTÓL MEGKÖVETELI AZ ÉVES ELSZÁMOLÁSÚ ADÓ BEFIZETÉSÉT,AKKOR UGYAN ENNEK AZ ÁLLAMNAK A VEZETŐI, MIÉRT NEM KÖTELESEK RÉSZLETESEN , TÁRSADALMUK FELÉ,  ENNEK A BEFOLYT ÖSSZEGNEK TARTALMÁVAL, FELHASZNÁLÁSI ELSZÁMOLÁST TENNI ?
MILYEN EGYOLDALÚ "DEMOKRATIKUS JOGÁLLAMRÓL" BESZÉLHETÜNK, AMIKOR AZ "ERŐSEBB EB ZABÁL FEL MINDENT ÉS UTÁNA AZ ÜRES EDÉNYÉT AJÁNLJA FEL TÁRSAI - A MAGYAR NÉPNEK, - ZABÁLJATOK !!! 
Ennek a politikai küldetésnek hosszútávú biztonságát csak jóslásokban, -  bukásra ítéltetett, ugyanis az a politikai hatalom, akik egységesen a nép élelmezését veszélyeztetik, hazaárulás vádjával illethetők. Orbán kormány előzetesben, különböző indokokkal alátámasztva, egekbe emelte az élelmiszerek árait, majd most jó pofizással, némi csökkenést irányoznak elő, - ami szintén szemfényvesztés szintű - de a valós hétköznapok mást igazolnak vissza. Tipikus eset, amikor a nagy élelmiszer láncok árcsökkentést csinálnak, de előtte Pld. 20 %-ban felemelik az árakat, majd nagy kegyesen 10 %-ban csökkentik. Ez a fajta árképzés azonnal 10 %-kos árdrágítást jelentenek. 
FELFOGHATATLAN AZ AZ ARROGANCIA, AMIT a politikai hatalom MEGENGED MAGÁNAK. ANNYIRA OKTONDINAK TARTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT, HOGY KÉPTELEN HÓNAPRÓL, HÓNAPRA ÉRZÉKELNI PÉNZTÁRCÁJUK TARTALMÁNAK VÁSÁRLÓÉRTÉKÉT ?

ORBÁN ÚR !
ÖN OTT HIBÁZIK, SAJÁT MAGA NEM LÉP KI A TÁRSADALOM SZINTJÉRE ÉS NEM AKAR TUDOMÁST VENNI SAJÁT GAZDASÁGPOLITIKAI TEHETETLENSÉGÉRŐL.
HIHETETLEN NAGYOT HIBÁZIK ! A JÖVŐÉVI VÁLASZTÁSOK ELŐRE IRÁNYOZZÁK " A HÁROMLÁBÚ SZÉK IS KÉPES FELBORULNI ". SZINTE MEGJÓSOLHATÓ, A PISZOK NAGY HANYATLÁS. AZ ÖNKORMÁNYZATOK RABSZOLGA TARTÁSÁNAK TOVÁBBI ZSAROLÓ ÁLLÁSPONTJA MEGSZŰNIK. AZ ÖNÖK HATALMA ALSÓ SZINTEN OLYAN MÉRTÉKBEN MEGGYENGÜL, HOGY A KÖVETKEZŐ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSON MEGBUKNAK. 
EZ NEM JÓSLÁS. A TÉNYEK SOHASEM HAZUDNAK. EZ NEM EGY MESTERSÉGESEN FELÉPÍTETT STATISZTIKA. A magyar társadalomnak hinnie kell önmagában és 2024-ben kiírt választásokon (EP. Önkormányzat ) független jelölteket kell állítani, akik nem "párthuszárok". Egyéni független polgármesterek, képviselők, saját közvetlen környezetükért tesznek és elhatárolódnak holmi központi " korrupción alapuló" hatalmi diktátumoktól. Úgy legyen ! 
J.E.

 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse