Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Népbírósági felelősségre vonás

2021-03-30
Adminisztrátor
324
Népbírósági felelősségre vonás elmaradhatatlan lesz, mert egy nemzettel tett bármely kísérlet, amely csak legkevésbé is hasonlít a Hitleri birodalom eljárásában megtapasztaltakkal, súlyos nemzet gyilkosságnak minősíthető.
Ez a megállapítás, - a harmadik birodalom bukása után,- a nürnbergi per során is elhangzott.
A mai jelenség kimenetele korábbi időpontra vezethető vissza, ugyanis már korábban nyilvánvaló volt, a fosszilis energia felhasználás, egy idő múlva, komoly behatással lesz a föld élővilágára. Ezt a tudománynak, politikusoknak, pénzügyi guruknak tudniuk kellett.

Továbbá, azt sem hagyhatjuk szó nélkül, bizonyos gazdasági, politikai erők törekvéseikben, a folyamatosan emelkedő nyereség elérése hangoztatásával a tudományt kihasználva, keményen belenyúltak az egészséges 1000 éves emberi, állati táplálékrendszerbe.
Magyarországon komoly kísérletekbe kezdtek, termelési hatékonyság elérése indokával. Növényvilágunkat, élelmünket, hozzá kellett igazítsák a szennyezett légkörhöz és vele párhuzamban kialakult, nap földre utaló behatásában.
ÍGY JÖTT LÉTRE A HIBRID SZÓ ALATTI, GÉNMÓDOSÍTÁS.

Minden esetre utalóan, összetetten vizsgálandó, HOL TARTUNK MA !
- szexuális szabadság (antibébi tabletták ) hatásuk hosszútávon ismeretlen
- fosszilis üzemanyag használata (6 ezer kamion parkolt Franciaországban, 2400 repülő a levegőben.Káros anyag kibocsátás tonnákban érthető.
- génmódosított élelmiszerek ( állati fehérje "dög" visszaetetés, génkezelt vetőmagok )
- élelmiszer termelés hatékonysága érdekében ( műtrágyázás, vegyi talajfertőtlenítés, permetszerek, gyomirtó szerek, lombtrágyák, növekedés-hozam serkentő anyagok, esztelen használata stb.)
- élelmiszer tartósítás ( nitrit só használata, színezékek, állomány javítok, hosszan sorolható stb.)
- állat tartás ( megszüntették a családi gazdálkodást, csak nagy"ágyúkat" támogatják, mert abból lehet komoly adót szedni. MAGA AZ ÁTLAG ember, le van sajnálva. )
- nagyüzemi állattartásban ( antibiotikum használata, nyugtatószerek használata stb )
EZEKBEN A FELSOROLÁSOKBAN, ÖSSZETETTEN BENNE LAKOZIK, HOGY HOSSZÚTÁVON HALMOZOTT "KAKIBÓL" CSAK COVID- 19 VÉGEREDMÉNY LEHET. 

AZ EMBERI EGÉSZSÉGES ÉLETHEZ VALÓ ALKOTMÁNYBAN IS LEFEKTETETT JOGUNKAT a politikusok, gazdasági GURUK, semmibe vették és veszik a mai napig is. FELELŐSSÉGÜK EGYÉRTELMŰ !
A hirtelen kialakult "ismeretlen eredetű" vírus megjelenésével a politikusok megpróbálnak időzített védekezésben rendeleteket hozni, ami még jobban beigazolja, az idáig elkövetett bűneiket.
EMLÉKEZTETŐÜL MINDENKINEK !!! AKIK MÉG A SZOCIALIZMUSBAN VÉDŐ OLTÁSOKAT KAPTAK, életünk végéig hatnak, evvel szemben a Covid-19 esetében a "védő szérum", csak hat hónapra ad védettséget. MIT JELENTSEN EZ ???
Aki ma beoltatja magát, az pillanatnyilag "védett", de mi lesz ezekkel az emberekkel ez év novemberében ??? A hatóanyag el illan, a beoltott szervezet az ismételt influenza FELLÉPÉSE ellen sem lesz képes védekezni, mert még jobban legyengített immunrendszere HALOTT.

Bizonyosan év végén igazolódik be,-  PISZOK VILÁG TEKINT LE RÁNK.
Mi lesz ezekkel a beoltott emberekkel? 

ÉLETÜK VÉGÉIG OLTATNI KELL MAGUKAT ???

Minden esetre, ezt a témakört kimerítettük.
Minden embernek saját joga, hogy testével, életével rendelkezzen.
ERRŐL ENNYIT.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK ENGELMANN JÓZSEF, AKI MINDEN EGYES SZAVAMÉRT VÁLLALOM A FELTEHETŐ FELELŐSSÉGRE VONÁST, mert a szolgálatok figyelnek. A történelem során, minden idáigi előrejelzésem, időszerűen beigazolódott, de KÍVÁNOM,  -MOST NEM LEGYEN IGAZ !


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse