Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Nemzetünkhöz irányzott kérelem

2024-05-27
Adminisztrátor
109
Amit mindenkinek tudomásul kell vennie, amikor szavazni mennek, Önök saját döntéshozatalukat, az X bejelölésével,idegen emberek kezében adják át. Most ha nagyon optimistán gondolkodunk, lehet hogy a felhatalmazottban nem csalódunk, de az is előfordulhat, hogy a jelöltünk hosszútávú tevékenysége során öntelté,meggondolatlanná válik, a hatalom szele megcsapja és "egy kicsit elkur..l."
Hol tartunk ma Magyarországon ? Valódi megbízható ellenzék nincs. A kormánypárt tisztában van a társadalom elégedetlenségével, avval is, hogy a hűbéreseket kifizető kassza egyre karcsúbb lett, tehát mondhatjuk úgyis - veszett fejsze nyele lett az elmúlt 3 kormányzási ciklus. 
Milyen menekülő útvonala van Orbán Viktor embereinek ? HÁBORÚVAL VALÓ RIOGATÁS. Elképzelhető, ha 100 politikust megkérdeznék, - ebben a helyzetben mit csinálnának, ŐK IS A HÁBORÚVAL JÖNNÉNEK ELŐ. Ez már csak olyan politikusi defekt. 
Tisztelt Honfitársaink!
Itt van a lehetőség, hogy állítsuk össze a háborúval kapcsolatos felvetéseket.
Elsőnek vegyük alapul a NATO összes tagállamát és azokat a lehetőségeket, amiket megtehetnek. EURÓPA MAJD ÖSSZES TAGÁLLAMA NATO TAGJA, TEHÁT EGYÉNI KALANDBA - HÁBORÚBA - OROSZORSZÁG ELLEN NEM LÉPHETNEK FEL. Közös, egységes határozatok rendelkeznek, fegyveres védelmi, vagy támadói feladatkörről. EZ MAGÁTÓL ÉRTHETŐVÉ TESZI - Magyarországnak és népének semmi aggálya nem lehet, avval kapcsolatban, amit Orbán Viktor és hűbéresei a médiákban szajkóznak, ITT A HÁBORÚ !
Lépjünk tovább !!!
A második szereplőkörbe tartoznak a brüsszeli elmeháborodottak, akik csak pofáznak, de az első bombázásnál úgy összeszarnák magukat, hogy nincs a világban olyan mosószer, ami az alsóneműjüket tisztára mosná. KOMOLYTALANOK !
A HARMADIK JÁTÉKOSNAK PUTYINNAK, TÖBB ESZE VAN, MINT A BRÜSSZELI ÉS EU. TAGÁLLAMOK ELNÖKEINEK. El tudják képzelni, hogy Putyin, egyedül fellépne a világ összes országának katonai haderejével szemben ? PUTYIN ÚR, SAJÁT NÉPÉT NEM AKARJA MEGSEMMISÍTTETNI.
A NEGYEDIK, AKI HÁBORÚBAN ÉRINTET - BIDEN. Veszteni valója nincs, egy teljesen másik kontinensről osztja azt az észt, ami születése pillanatától máig nem fejlődött ki. Egy a lényeg, A RAKTÁRKÉSZLETEN TÁROLT MÁRA ÓSDI FEGYVEREKET EL TUDJA ADNI.
NA ÉS KI AZ ÖTÖDIK ? EGY KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL RENDELKEZŐ UKRÁN - ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ EMBER - ZELENSZKIJ.
Tisztelt Orbán Úr!
A felsorolt érvek egyike sem utal arra, hogy Magyarországot, a magyar népet HÁBORÚ FENYEGETI. EZ AZ ÖN ÉS A FIDESZ KAMPÁNYRÉSZE. 
GONDOLKODJON EMBER ! AMENNYIBEN TÉNYLEG ITT LÓGNA A HÁBORÚ A NYAKUNKBAN, MACRON MEGTARTANÁ AZ OLIMPIÁT? 
 EGYETLEN SZÓT SEM EJT AZ OLIMPIA ELMARADÁSÁRÓL, CSAK USZÍTÓN GERJESZTI EURÓPA NÉPEIT AZ OROSZ ELLEN. 
ORBÁN ÚR ! KÉRJÜK, NYUGTASSA MEG A TÁRSADALMAT, MERT A TÁRSADALOM PSZICHÉSEN ÖSSZEOMLOTT ÉS ELKÉPZELHETŐ, HOGY VALÓBAN "DOBREV KLÁRÁKAT" JELÖL A MAGYAR TÁRSADALOM. MINISZTERELNÖK ÚR, EMLÉKEINK SZERINT  ÖN 2002-BEN IS SÍRVA FAKADT, DE LEHET, HOGY ami most jön JOBBAN FOG FÁJNI. " Még a végén a kis unokám kérdése igaz lesz - TE NAGYPAPA KI VOLT AZ A FIDESZ "???
Üdvözlettel egy olyan magyar, aki tisztában van a háború kirobbanásának előzményeivel.
MOST A HÁBORÚ, A FIDESZ-KDNP BELSŐ KÖREIBEN VAN. MINDEN PÁRT,VALLÁS, FELOSZLÁSA BELSŐ KÖRÖKBŐL PATTANT KI. "MOST ÖNÖK A SOROSOK ÉS NEM A GYURI".  
 l.k.      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse