Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Nemzetközi zsidóság ismét lecsapott

2022-09-26
Adminisztrátor
174
Hol tart ma a vallásháború ? UKRAJNÁBAN? 
Évekkel korábban ki merte volna gondolni, hogy Putyin orosz elnök, biztonsági, nemzetvédelmi okok miatt támadta meg Ukrajnát. Sokak gondolkodásában, a NÁTO közeledése, az amerikai térhódítók voltak mindenre a magyarázat, továbbá, amiben az orosz nép veszélyeztetése is szerepet kapott. 
Putyin orosz titkos szolgálatának felderítésében alátámasztották - Ukrajnát az amerikai pénzvilág zsidósága szállta meg. Az ország 27 %-át felvásárolták. Napjainkban lett közismert, hogy a mezőgazdaságot, élelmiszer szektort nyúlták le elsőnek, majd Ukrajna iparát, ásványi kincseit vették célul.
Értelemszerűen keresendő, hogyan jutott Ukrajna idáig? 

Közismert, hogy az ukrán nacionalizmus megingathatatlan, de akkor hogyan tudták az amerikai zsidók lenyúlni az ország tetemes hányadát? Miért csak Kárpátalján élő magyar kisebbséget támadták az Ukrán nacionalisták ?
Egyszerű a válasz. Az amerikai és zsidó tőke egyesítetten avatkoztak be az Ukrán választásokba. Zelinszkiben megtalálták azt a kistestvérüket - genetikailag igazolt zsidó társukat - aki gondolkodás nélkül beáldozta Ukrajnát, az Ukrán népet. Zelenszki máig teljesíti feladatát, leromboltatja az országot, népét földönfutóvá teszi. ENNEK AZ EMBERNEK SEMMI SEM DRÁGA, PEDIG TISZTÁBAN KELL LENNIE, Ő AZ EGYSZEMÉLYES FELELŐS.
A magyar társadalom többségében érthetetlenül áll a történések láttán. Éppen az Orbán kormány volt az első, aki ellent mert mondani a NÁTO Ukrajna csatlakozásának és lám most Zelenszki -vel szemben nem tesznek semmit. Hallgat a kormány az írott sajtó és a képi műsorszórás sem fogalmaz meg kritikát Zelenszki-vel szemben. 
Mire lehet következtetni ? A magyarországi helyzet is azonos lehet? Magyarországot már korábban eladták? Mit érdemel az a bűnös, aki nemzetét más idegen hatalmak kezére adja? JOBB MEGFOGALMAZÁSBAN  - RABSZOLGÁSÍTJA ?
KORÁBBI EURÓPAI TÖRTÉNÉSEK SORÁN, A KIRÁLYOK, CSÁSZÁROK, EZEKET AZ EMBEREKET AZONNAL LEFEJEZTETTÉK VOLNA.
MA, MINDENKI MINDENEK FELETT SZEMET HUNY,  BŐRÜKET FÉLTVE LAPÍTANAK.
EGY NAGY MAGYARNAK KÖSZÖNHETŐ MONDÁSA - GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA.
KELET-EURÓPA BRUTÁLIS GYARMATOSÍTÁSÁT, ÉPPEN PUTYIN ELNÖK ÚR ÉS AZ OROSZ NÉP ÁLLÍTOTTA MEG, AMIT MAJD A KÉSŐBBI TÖRTÉNELEM KUTATÁSOK BEIGAZOLNAK.
MINDEN ESETRE, LEGYEN MÁR BÉKE ! AZ ESZTELEN ÖLDÖKLÉSNEK SEMMI ÉRTELME, AMIT A ZSIDÓSÁGNAK IS MEG KELL ÉRTENI. 

ISMERETLEN SZERZŐ

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse