Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Nemértenek a szépszóból

2022-12-11
Adminisztrátor
136
Az orosz miniszterelnök egyértelműen tudtára adta az amerikaiaknak, a brüsszeli elmeháborodottaknak, hogy aki megpróbálja Oroszországot atomfegyverek bevetésével megtámadni, azokat egyenlővé teszik a föld felszínével. MIT NEM LEHET EZEN MEGÉRTENI ?
Tiszteletre méltó, hogy Putyin még a saját életét is feláldozná. Ennek az embernek vér folyik az ereiben és nem olyan szarházi képmutató, mint akár Magyarországot gyarmatosító Európai Unió.
 TISZTÁZANDÓ !!!
Ebben a közösségben a magyart törvénytelenül léptették be. Erre vonatkozóan elmaradt a nemzeti konzultáció, vajon miért ? Meggondolatlanul, nemzeti felvilágosítás nélkül ,tudatlanul belépünk egy közösségbe. Vágyálmokat ringattunk.
Reménykedtünk, az unió legalább ahhoz hozzájárul, hogy a magyarországi törvénytelen elcsatolt területek önrendelkezési jogát elnyerjük.
NEM ! EZEK  GERINCTELEN ÉLŐLÉNYEK. Mit lehet elvárni tőlük ? A béke megteremtése érdekében még több fegyvert szállítanak egy zsidó származású elmeháborodott számára. NORMÁLISAK ?  A MAGYAR KÉPTELEN FELISMERNI, KIK IS A SÁTÁNOK ? Netalán az a Putyin, aki Ukrajna népességének 50 %-ban orosz ajkú honfitársai mellett áll ki és nem hagyja az ukrán vezetést ezeket az ott lakó oroszokat meggyalázni, üldöztetni. MIÉRT NEM ZELENSZKIJT TESZIK FELELŐSSÉ ? JA, Ő AZ AMERIKAI AGRESSZOROK EMBERE ? ÚGY ÉRTHETŐ ! TISZTÁZZUK,  KIK IS A SÁTÁN FATTYAI ?
Mondják meg őszintén, amikor Önök gyerekkorukban ennyit hazudtak volna, mint a brüsszeli zárt elmeintézet összezártjai, HÁNY NYAKLEVEST KAPTAK VOLNA ? Hány iskolai intőt, rovót ?
A LEHETSÉGES JÁTSZMA ELŐTTÜNK ZAJLIK. 
A magyar politikai " NAGYURAK ", - MINT A TÖRTÉNELMÜNK SORÁN MINDIG, - egy szót sem szólnak, bólogatós Jánosok. 
Amennyiben Orbán Viktor férfiassága még a helyén van, akkor most mutassa meg, vívja ki az elcsatolt magyarországi területek független önrendelkezési jogát és tegyen olyan egyértelmű kijelentéseket, hogy amennyiben Brüsszel semmit be nem tart, ami szerződésben foglalt, AKKOR AZ ÖSSZES NYUGATI ÉRDEKELTSÉGNEK, KI LEHET MENNI !!! NEM KELL BESZARNI. ISTEN A MAGYART, NEMZETEK KIEMELTJE KÉN KEZELI, ezt a zsidóság is tudja.
Egyszer mi is zsarolhatunk, vagy nem ? Történelem során, mi vérünkkel védtük a nyugati gyarmatosítókat és mi a köszönet ? LÁTJÁK NEM ! 
Putyin úr érthetően beszél. Orbánnak is meg kell tanulnia keményen kézbe venni Magyarország sorsát.
A MINDENKINEK VALÓ MEGFELELNI AKARÁS OLYAN, MINT NEMI SZERV NÉLKÜLI GYEREK NEMZÉS. BUKOTT ÜGY . Az idáig történtek, szarkeveréshez kitűnőek voltak, de az egyenes putyini szóból ért az ember.
Az Orbán kormánynak nem sok választása maradt. Azonnal és határozottan dönteni kell, besorakozunk egy keleti új gazdasági társulásban, vagy a brüsszeli fenevadak martaléka maradunk és valóban kénytelen lesz Orbán- kormány bejelenteni a csődeljárást hazánkkal szemben.
A magyar jegybankban történtek, napjaink gazdaságát megingatták, a befektetők veszélyben érzik valutájukat, állampapírjaikat. Ennek láttán sokak a bankokból  kivették a pénzüket. Számláikon  filléreket hagynak, amiből a bankok képtelenek magukat fenntartani.  
NOS, EZÉRT TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY VALAMILYEN CSOPORT LAKOSSÁGI FELHÍVÁSBAN KÉRTE A BEFEKTETŐKET, VEGYÉK KI A MEGTAKARÍTÁSAIKAT.
EZT A MAGYAR KORMÁNY, MAGYARORSZÁGI TÁMADÁSNAK VESZI ÉS ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZ AZ ISMERETLEN TETTESEK ELLEN.
ORBÁN ÚR ! MOST KELL SZÍNT VALLANIA. AMENNYIBEN ÖN TUDJA, HOGY ORSZÁGUNK CSŐD SZÉLÉN VAN ÉS HAGYJA AZ EMBEREK BEFEKTETÉSEIT FELTEHETŐ CSŐD MIATT ELVESZNI, AKKOR ÖN A BANKOK MELLETT TETTE LE VOKSÁT, NEM A MAGYAR NÉP MELLETT.
Lásd .: QVAESTOR, BAUMAG, STB.  OTT MIÉRT NEM ÉRTESÍTETTÉK IDŐBEN A BEFEKTETŐKET ? MIÉRT CSAK AZ ÁLLAMI BEFEKTETŐK VETTÉK KI A PÉNZÜKET KÉT NAPPAL AZ ÖSSZEOMLÁS ELŐTT ? A magyar kormány ennek az ügynek feltárásával is tartozik. Tiszta képet kell kapjon a magyar társadalom ! Elég a megvezetésből, blöffökből !
Tisztelt magyar kormány ! Vegyék már tudomásul, nem a XV. században élünk, itt már azért komolyabb gondolkodók élnek.

J.E.

  
   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse