Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15806

Nem működő kémia

2017-10-22
Adminisztrátor
780
Legyen az vallás, politika, munkahelyi alárendeltség, nemzetközi szerződésekből eredő házasság, és sorolhatnánk a példákat, napestig. Ezekre a választ maga az esemény adja meg, ki járt jól és ki húzza a rövidebbet. Kielégültséget szerezve, dagadó hassal és pénztárcával eszméletlenül könnyű felsőbbrendűnek lenni és az igét hirdetni. Figyelemmel kísérve a vallást és a politikát, arra a meglátásra juthatunk, jobb lenne, ha mindkét fél sűrűbben használná az óvszert, hogy szaporodásuk általi negatív hatás ne okozzon fejfájást milliárdnyi érző léleknek. A világ urai által  fegyverkezésre költött pénz néhány százalékából a földünk lakosságának megoldódna az élelmezése, középszintű emberi életforma elérése, ami által megközelíthető lenne a világbéke, ugyanis tele hassal senki nem akar háborúzni. A jelenben ami kirí a sorból Európa. Háborúzni senki nem akar, de dolgozni sem. A gazdag nyugat, rabszolgákkal akarja betelepíteni Európát, hogy a lusta nemzeti lakossága helyett valaki dolgozzon. A demokrácia által elért vívmányok visszalőttek, mivel a szociális segélyek magas összege arra nevelte az embereket,  NE DOLGOZZATOK!!! 
EURÓPA POLITIKÁJA MEGBUKOTT,  VALLÁSA  SZÉTSZÉLED, mivel egyik sincs megfelelő vezetők  kezében. Blöffölve, képmutatón, a nemi vágyakat sem lehet kielégíteni, akkor Európa  600 millió lakosságát miként képzelik el???? Éhes-

- Disznók makkal álmodnak , jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse