Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nem engedik, hogy boldog legyen a karácsony

2018-12-21
Adminisztrátor
533
A NÉP:  MI ÉS TI VAGYTOK! TITEKET A NÉP HATALMAZOTT FEL, HOGY KÉPVISELJÉTEK A TÁRSADALMUNK ÖSSZESSÉGÉT, DE NEM ARRA, HOGY BELŐLÜNK RABSZOLGÁT, MAGATOKBÓL FELSŐBBRENDŰ "NAGY ISTENT" CSINÁLJATOK. Társadalmunk megosztottságán át kényelmi páholyban érzitek magatokat, miközben a népünk leszegényedettei eljutottak arra a pontra, hogy a "páholy" talapzatának megbontásán át látják a jövőjüket. SAJNÁLATOS, HOGY A FIDESZ LIBERÁLIS ESZMÉIT NEM TUDJA LEVETKŐZNI ÉS MAGÁVAL RÁNTOTTA AZT A KDNP-T IS AKINEK A KERESZTÉNYI TANOK AZ ERKÖLCSI JÁRHATÓI. Egy tény, ma Soros György a fekete se...ű, miközben az Ő egyetemén képezték ki ezeket a liberális kommunista ifjakat. Kiváló bizonyítványt kaptak, aminek eredménye a teljesítésben rejlik. EZ MÁRA EXPONÁLT ÉS A MAGYAR NÉP BELEROKKAN SAJÁT SZEGÉNYSÉGÉBE. FIDESZ KORMÁNY MUNKAÜGYI POLITIKÁJA EGYBECSENG A TELJES KIZSÁKMÁNYOLÓ POLITIKÁVAL, UGYANIS TELJHATALMÚ URRÁ TESZI A KAPITALISTA MUNKAADÓT, AKI MAGA IS MEGDÖBBEN : ILYEN HAZAÁRULÁST MÉG ŐK SEM LÁTTAK. Egy bizonyos, örökké a fülembe cseng a fideszes fiúk kecskeméti bértárgyalások közben elhangzott szavaik: - MIT KÉPZELNEK ÖNÖK, EZEKKEL A MAGAS BÉREKKEL, CSAK NEM BÉRFESZÜLTSÉGET AKARNAK CSINÁLNI MAGYARORSZÁGON ????????? Nagyon jól tudták a fideszes ifjak, ha a kapitalista magas bért fizet, nekik is emelniük kell a létminimum összegét, a bérminimumot, ami a politikai karrierjükbe kerülne, ugyanis a magyar bérek alacsony szintje nem egyeztethető össze a vásárló erőben, így teljes anarchiába torkollik a gazdaság. A FIDESZNEK EGY A CÉLJA: ALACSONYAN TARTANI A BÉREKET. ŐK A TŐKÉSSEL ÚGY ÁLLAPODTAK MEG, - NEM SZÁLLHATNAK EL A BÉREK, MART AKKOR ODÉBB ÁLLNAK. A FIDESZ BELEFUTOTT SAJÁT CSAPDÁJÁBA, AMIBŐL EGY KIÚT VAN,: KEVESEBBET BESZÉLNI ÉS TÖBBET TENNI A MAGYAR NEMZETÉRT.

A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT ISTEN, HAZA, CSALÁD EGYÜTTES FOGALMAINAK BETARTÁSÁVAL ESKÜT TESZ, AMENNYIBEN A MAGYAR NÉPTŐL FELHATALMAZÁST KAP, ISMÉT BEBIZONYÍTJUK, MINT AZT 1946 TETTÜK, FELEMELJÜK AZ ORSZÁGOT, A MAGYAR NÉPET A MEGFELELŐ MAGASSÁGBA EMELJÜK. NEKÜNK IS JÁR EGY BOLDOG, BÉKÉS, GONDTALAN KARÁCSONY. ISTEN LEGYEN ÖNÖKKEL.

EZÚTON KÍVÁNUNK ÖNÖKNEK, ÁLDOTT, BÉKÉS, SZENT ÜNNEPET ÉS JÉZUS ESZMEISÉGEI ÁLLJÁK KÖRBE A FENYŐFÁIKAT. A JÓ BENNÜNK LAKOZIK, ENGEDJÜK FELSZABADULNI. Ámen!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse