Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Napnyugta

2021-08-27
Adminisztrátor
299
Emberélet? Kit érdekel? A lényeg,:  csak a fegyverek ropogjanak, hogy a dagadt zsebek még dagadtabbak legyenek.
Egyszerűen észbontó, ami Afganisztánban folyik. Az emberiség ilyen mélységben talán még soha sem járt. Ideológiai degeneráció járma alatt tipródók, attól sem riadnak vissza, hogy saját iszlám vallású honfitársaikat öljék, akik valójában védtelenek, semmiről sem tehetnek. Gyerekeket, asszonyokat és életük legszebb korában élőket, ereje teljében lévő férfiakat, ölnek meg, csakhogy bizonyos személyek hatalomvágya érvényre juthasson.
Valójában milyen érdekeket képviselhetnek az érintettek ? Elképzelhető, hogy nem is politikai indíttatású a napjaink jelensége? A színfalak előtti békehirdetők több felvonásos drámában gondolkodnak, miközben a "függönyt" kezelők lennének a gyakorlati kivitelezők ? 
Bizonyosan nem publikus, milyen érdekcsoportoknak teljesítik feladataikat ezek a ...
Minden esetre az idáigi népvándorlás, valamiféle enyhe lefolyású népi játék lehetett, de ami most jön. Isten Óvja Európát !
Mi magyarok? Nekünk van a világ "leghatékonyabban politizáló miniszterelnökünk és külügyminiszterünk", akik a magyarok életét garantálják.Megakadályozzák a migrációt, ha kell az életük árán is. Bravó !!!    

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse