Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Nagy játszma

2017-10-02
Adminisztrátor
718
Feltehetően a világuralmi hatalom kiötlői sem gondolták, hogy tervezetükkel még saját maguknak is kárt okozhatnak. A teljes anarchiába taszított emberiség nincs tisztába, hogy személyében mindenki egy a végrehajtáshoz alkalmas  faragott bábú. A rángatási zsinor vége visszanyúlik a svájci urak kezéig, igaz ők már a másvilágról nézik a zajló eseményeket és elégedetten "láthatják" tervük tökéletesen működik. 
Mik is voltak a tervezetek?
- a világ kontinenseit globálisan kell kezelni.
- a gazdaságukat, pénzügyi erejüket egy kézben, kis csoportnak kell irányítani.
- a tagozódott országok fizetőeszközeit egybehangolttá kell tenni, a teljes felügyelhetőség érdekében.
- a kontinensek, országok politikájának formálóit, látszólagosan a nép általi választások tekintetében, a valódi  irányítói felügyelet mellett egy kézben kell tartani, érdekeiknek megfelelően hatályba helyezni.
- a pénzügyi tranzakciókat saját rendszerük által kell felügyelni.
- a demokrácia látszatkeltésére az átlagembernek teret kell biztosítani, hogy befektessen. Erre találták ki a tőzsdéket, amik szintén egy zsinor végén torkollanak egybe. ( mézesmadzag, majd túlzott nyereség láttán, a fekete leves.)
- a gazdasági és politikai teljes hatalom létrehozása megoldott, csak a megtartása nehézségekbe ütköző..
- erre találták ki a vallások általi összeférhetetlenséggel szított ellentétek kiélezettségét, ami mögött kényszerített erőszak általi áldozatok képződnek.
- a népességben létrehozott félelem, amely némelyekben felmerülő bosszúból fakadó gyilkolás, ami egyre jobban képviseli a tervezők elképzelését, ugyanis a rendőrállam kialakítására ad lehetőségét. A zsinor vége feltehetően ismét a tervezők kezében van.
Tisztelt Emberiség!

Mai körültekintésükben mit látnak? A fentiekben megfogalmazottak csak száraz tények. A legszomorúbb, hogy a játék végrehajtásában mindegyikőnk részes, mivel a marionettbábú zsinorjait egyikünk sem akarja elvágni. Feltett kérdés. Miben képviseljük a zsinor rángatókat?

Rádiót hallgatunk, Tv-t nézünk, internetezünk, okos telefonálunk, újságot olvasunk, miáltal agyunkat befolyásolón a zsinor hálózatának teljesítünk. Tovább sorolva: bankba megyünk, tőzsdén játszunk, biztosítókkal próbáljuk fedezni ami nincs, banki hitelekkel fedezetten akarunk lakáshoz, lakhatáshoz jutni, saját egészségünket sem kíméljük, amikor eszeveszetten utazunk, turizmus által milliárd tonna káros anyagot állítunk elő a pillanatnyi látvány, élvezet miatt, ami két nap múlva a feledés enyészete. Azt feltételezhetjük, ERRE MÉG A ZSINOR MÁSIK VÉGÉN SEM GONDOLTAK!!!,

közös elmúlás kódolt, jeligével.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse