Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

MONDJANAK LE ÉS TÁVOZZANAK !

2018-04-09
Adminisztrátor
663
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT KONZERVATÍV ESZMEISÉGET VALL.  A MAGYAR PARASZTSÁG, KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓK ÉRDEKVÉDELMÉRE SZAKOSODOTTAN POLITIZÁL. A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT ALAPELVEIVEL SZEMBE HELYEZKEDŐ HÁROMTAGÚ VEZETŐSÉG: BALOGH KÁROLY, CSEH SÁNDOR, ATYÁNSZKI GYÖRGY  AZ ELMÚLT HETEKBEN TETT FKGP ELLENES CSELEKEDETEI, KIMERÍTIK A PÁRTÁRULÁS TÉNYÉT.  ENNEK EGYÉRTELMŰ  KIMENETELE VAN : VONJÁK LE A KELLŐ KONZEKVENCIÁKAT ÉS AZONNALI HATÁLLYAL LÉPJENEK VISSZA  A PÁRT VEZETÉSÉBŐL,
M O N D J A N A K   L E !!!

Sajtóközleményben hozzák nyilvánosságra lemondásukat.

Az FKgP elhagyása előtt, sajtóközleményben kérjenek bocsánatot saját képviselőjelöltjeiktől, a magyar választóktól, amiért a Független Kisgazdapárt nevével visszaéltek, azt mélységesen megalázták, ismételten lejáratták. Kérjenek bocsánatot a képviselőjelöltjeik rokonságától is, mivel az Ő nevüket is bemocskolták. Az FKgP vezető triumvirátusa a képviselőjelölteknek okozott gazdasági kárait a utolsó fillérig fizessék ki. Vegyék tudomásul, a Kisgazdapárt Magyarország történelmi pártja, senkinek a KAPCÁJA !!! El a kezekkel a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párttól!!! Kufároknak semmi helye ebben a pártban. Akiket cselekedetükben csak a pénz vezérli, nem lehetnek hű Kisgazdák.

Országos szervezeteink egységben tömörülve követelik : MONDJANAK LE, MONDJANAK LE, MONDJANAK LE !!!

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse