Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

MOND KI AZ IGAZAT

2024-02-10
Adminisztrátor
169
DEMOKRÁCIA ALAPJAIT MEGRENDÍTŐ, HOGY MAGYARORSZÁGON A SZÓLÁS SZABADSÁGÁT RADIKÁLIS ESZKÖZÖKKEL MEGSEMMISÍTIK. ISMERETLENÜL LÉPNEK BE WEBOLDALAKBA, TÖRÖLNEK FACEBOOK OLDALAKAT.
A WWW.KISGAZDAPART.COM OLDALON MEGJELENÍTETT ÍRÁSOK, KIZÁRÓAN A TÉNYEK ALAPJAI SZERINT FOGALMAZOTTAK. SZÉLSŐSÉGTŐL MENTES, GONDOLATÉBRESZTŐ ÍRÁSOK MEGJELENÍTÉSÜKBEN TÖRVÉNYT NEM SÉRTŐK.

TEGNAPI ÍRÁSUNKBAN REFLEKTÁLTUNK AZ ELMÚLT 33 ÉVI MAGYAR TÖRTÉNÉSEKRE. EBBEN NÉV SZERINT TETTÜNK EMLÍTÉST EGY TRIUMVIRÁTUSRÓL, az az : ORBÁN VIKTOR, GYURCSÁNY FERENC ÉS SOROS GYÖRGY, GENETIKAI ÖSSZEVETÉSÉBEN, A MAGYAR ŐSISÉGGEL PÁRHUZAMBAN. MONDJA MÁR MEG VÉGRE VALAKI, MIÉRT SZÁMÍT BŰNNEK, HA BIZONYOS EMBERCSOPORTOKAT NEVÜKÖN SZÓLÍTUNK ? AMENNYIBEN ENGEM SVÁBOZNAK , AKKOR MIÉRT BŰN AZ, HA A CIGÁNYSÁGOT, ZSIDÓSÁGOT, SZLÁVOKAT, GERMÁNOKAT NEVÜKÖN NEVEZÜNK ??? KIKNEK ÉS MIÉRT FÁJ,HOGY AMIKOR KISEBBSÉGEK NYOMORGATJÁK évszázadokon át A NEMZETI TÖBBSÉGEKET ÉS ERRE REAGÁL VALAKI, EMLÍTÉST TESZ, ANNAK ÍRÁSAIT AZONNAL TÖRLIK ? HIGGYÉK EL ÉN IS EMBER VAGYOK, MINT ÖNÖK. HOGY A NÉP, HATALMAT SZAVAZOTT ÖNÖKNEK, AZ NEM JELENTI AZT, HOGY MINDENKIN ÁT KELL GÁZOLNI.  
ÉRDEKES ESEMÉNYRE VALL, HOGY MÁRA - 2024 FEBRUÁR 10-ÉRE- EZ AZ ÍRÁS A WEBOLDALRÓL (IGAZ TITKOSÍTOTT ) ÉS A FACEBOOK OLDALAIMRÓL AZ ELŐBBIEKBEN ÍRT CIKKET RADIKÁLIS MÓDON TÖRÖLTÉK. EZ LENNE AZ ÖNÖK DEMOKRÁCIÁJA ??? 

MEGJEGYZÉSBEN : AZ ELMÚLT RENDSZERBEN, A KOMMUNISTÁK - (LOSONCZI ELVTÁRS) - A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOMAT ELVETTE, MIVEL  A TÁRSADALOM ELLENSÉGE JELZŐT AKASZTOTTÁK RÁM.
1990-TŐL KAPITALIZMUSRA VÁLTOTTUNK ÉS ÉRDEKES MÓDON, ENNEK A TÁRSADALMI RENDSZERNEK SEM FELEK MEG???

TEHÁT, SEM KOMMUNISTA, SEM KAPITALISTA RENDSZERNEK NEM VAGYOK MEGFELELŐ? TISZTELT ELLENSÉGEIM ! MONDJÁK MEG MÁR VÉGRE, AKKOR HOVA A K... ANYÁBA MENJEK EZEN A BOLYGÓN? MIT JAVASOLNAK, HOL NEM ÉRNEK EL MÁR VÉGRE AZ ÖNÖK RADIKÁLIS, DIKTATÓRIKUS KEZEI ???
ÜDV. VÁROM JAVASLATUKAT JOSEF ENGELMANN 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse