Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Mit érdemel aki ...

2023-11-10
Adminisztrátor
73
A magyar társadalom korábbi MÉRHETETLEN hibái vezettek oda, hogy napjainkban a nép értékét veszítette. Totális bizonytalanságban él, hitevesztetten. Jobb és egyértelmű kifejezésben - MEGFÉLEMLÍTETTEN. Ami kiugró hibának számít,képtelenek vagyunk reálisan, szélsőségtől mentesen párbeszédeket folytatni, érvelni és a másik embertársunk gondolatait végighallgatva elismerni ha valaki, vagy valakik jót és nemzet érdeket képviselő gondolatokkal állnak elő.
Napjaink embere, látványosan visszavonultan a közügyektől, kitartóan próbálja építgetni saját bensőséges családon belüli hatalmát, miközben nem ügyel a legfontosabbakra - a politika és párhuzamban a gazdaság, egyszerű keretek között akkor őrli fel az egyéni akaratot, amikor csak kedve tartja.

Ennek indoklására egy eklatáns, EGYSZERŰ hétköznapi példa. Több száz hektár meggyest művelő parasztember jóhiszeműen szerződést köt egy kereskedővel, hogy a rázott meggyét 180 Ft /kiló megveszi. 
A szerződés X napon megköttetett. A meggy beérése esedékessé tette, hogy a fákról lerázzák. A parasztember értesíti a kereskedőt, aki a megadott helyen és időben megérkezik és akkor jön a fekete leves. A kereskedő arcátlan módon nem hajlandó 80 Ft / kilónál a meggyért többet fizetni. A paraszt hihetetlen kiszolgáltatott és, hogy az árú legalább némi pár fillért hozzon indokkal, oda adja a kereskedőnek. 
Nos, ugyan ezen a módon folyik országunkban minden. BANKOK, BIZTOSÍTÓK, POLITIKUSOK, ALAPÍTVÁNYI NAGYURAK, ÜGYVÉDEK, KÖZJEGYZŐK ÉS MÉG SOKAN MÁSOK, A KISZOLGÁLTATOTT TÁRSADALOM EGYSZERŰ EMBEREIBŐL ÉLNEK ÉS GAZDAGODNAK.
A magyar kormány törvényalkotásában semmilyen kis és középvállalkozói, vagy őstermelői, akár agrár érdekvédelemre garanciát adóan nem intézkedik. Mindenki kezét mossa. Feltehetően ügyek, bírósági szakaszában, az erősebb kutya elvén működnek, tehát az egyszerű embernek semmi esélye, hogy érdekeit jogilag érvényesíteni tudja. ELCSESZETT ORSZÁGBAN ÉLÜNK. UKRAJNÁT EMLEGETIK A KORRUPCIÓ PÉLDAKÉPÉNEK, MIKÖZBEN HAZÁNK MÉG ROSSZABB JELZŐT ÉRDEMELNE. Kérem, sokak ne botránkozzanak meg ezeken a szavakon, de mint NÉMET-MAGYAR EXPORT IMPORT egykori érdekelt, komoly rálátással bírok. KÉRDÉSRE KERESEM A VÁLASZT -hogyan is vannak a túlszámlázások, politikusok pályázati elbírálásra visszaosztott 20%.kok ?
EGY IGAZ MONDÁS ! FEJÉTŐL A FARKÁIG BÜDÖSÖDIK A HAL. EZ ÍGY, NAPJAINKBAN ANNYI VÁLTOZÁST JELENT, HOGY EZT A JELZŐT SOK KÉT LÁBON JÁRÓ IS NYUGODTAN VISELHETI.
Minden esetre hosszútávon felmerül a kérdés - ezt a jelzőt mikorra sikerül levetkőzni ? Hány generációnak kell megszületnie,hogy emberértékű változás jöhessen létre ? EZT VÁRJUK SZERETETTEL.

L.K.   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse