Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Miniszterelnöki adomány

2023-09-30
Adminisztrátor
147
Orbán Viktor rádió beszédében kihangsúlyozta a nyugdíjak értékállóságát. Továbbá említést tett, hogy hazánkban az átlag nyugdíjak 220.000.- Ft és a felett vannak.
Ó, hogy falnak ne rohanjunk, úgy 1,5 millióan, akiknek a nyugdíja 60 és 120,000 ezer között mozog. 
Ezeket az embereket milyen kategóriába helyezi az elnök úr ? Éppen a megélhetés határát érintőknek, vagy szegényeknek ?
Minden esetre ilyen mértékű blöffölést, amit Orbán Viktor tesz még ebben az országban senki nem tett. Mondandóját olyan meggyőzően adja elő, hogy " MÜNHAUSEN " ipari tanulónak se jöhetne hozzá.
Emlékeztetőül pár adat az infláció mértékéről.
Közgazdászaink számítása szerint a tavalyi infláció 26% volt, ami 2023-ra még 18%-ban megfejelte a pénz romlást.
Lassan ott tartunk, hogy az alapélelmiszereket sem tudjuk megvenni. Ja, a propaganda gépezet szerint, abban a mocskos kapitalista Németországban is embertelen magas az infláció, akkor nálunk miért ne lehetne ?
Beszéljünk konkrét adatokról. Az egyik német barátom és felesége életszínvonala semmit sem romlott. Mind a ketten dolgoznak, a haver havi fizetése 2000 euró (nettó) a felesége 1600 eurót kap havonta.
Egy nagyváros peremkerületében bérelnek egy családi házat. Rezsiköltségek : villany, gáz, víz, gépkocsi adó, biztosítás, élelem, benzin, telefon,  stb. a férfi fizetéséből teljesített. Minden hónapban az asszony fizetését félre rakhatják, vagy éves szinten többször nyaralnak. Nekik egy étteremben kiállított számla nem jelent gondot. 
MAGYARORSZÁGON ?
Ismerős köreinkben többen, a havi két fizetésükből szinte alig tudnak kijönni , nemhogy félretenni. 
Szó szerint filléreznek. Csak a két gyerek iskolai étkeztetése 30,000 ezer/ gyerek, az eleve havi 60,000.- Ft
és még semmi sem történt. 
Tisztelt Orbán Viktor "úr"!
Ön és kormánya mintha nem is ezen a bolygón élnének. A nyugdíj emelésről nem kívánunk szót ejteni, MERT ANNYIRA MEGALÁZÓ .
A Spar - ban éppen ma láttam, egy zsemle ára 90 Ft. A többi élelmiszer ár még megbotránkoztatóbb. EMBER ! AMENNYIBEN ÖNÖK TOVÁBBRA IS EZT A KONCEPCIÓT KÍVÁNJÁK FOLYTATNI, NINCS ISTEN AKI A JÖVŐ ÉVI VÁLASZTÁSON ÖNÖKRE SZAVAZ. VEGYÉK MÁR TUDOMÁSUL - EBBEN AZ ORSZÁGBAN NEM MINDENKI KÖZGAZDÁSZ, DE A RETTENET, ZSEBÜKET ÉRINTŐN HAT.
A MAGYAR EGY BIRKA TÜRELMŰ NÉP, DE HA EGYSZER BEGŐZÖLNEK, NEHOGY 1956 VISSZAKÖSZÖNJÖN. EGY ÉSZREVÉTEL. A NÉMET LEOPÁRD TANK A HUNGÁRIA KÖRÚTON, NEM VALAMI ELRETTENTÉSRE LETT BEMUTATVA ? EZEK NEM  T-34 ES SZOVJET GYÁRTMÁNYOK. REMÉLHETŐEN NEM A LEOPÁRDOKRA GONDOL A TISZTELT HATALOM, HOGY HA KELL, MEGVÉDI ÖNÖKET.
ISTEN ÓVJA A MAGYART !

j.e. 
   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse