Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Miniszterelnök újabb ígéretei

2021-11-15
Adminisztrátor
219
Kormányunk és annak vezére, nem kímélve az államunk gazdasági állapotát újabb ígéretet tett : amennyiben 2022-ben a választók ismét a Fidesz-nek adnak kormányzásra felhatalmazást, úgy országunkat Európa egyik leggazdagabb országává varázsoljuk.
EZ EGYSZERŰEN FANTASZTIKUSNAK HANGZIK, MONDÁ " EGY ÚJABB NÉGYÉVES TERV" !
Ilyet és hasonlót a magyar társadalom már megtapasztalt. Itt van egy újabb választás, tehát itt vannak a nagy horderejű ígéretek.
Egy józan gondolkodású ember már most tudja, 50-70 éves lemaradást képtelenség teljesíteni, pótolni.
Nagyon sok fanatikus Fidesz választó, város infrastruktúrájának fejlődését látva elhiszik a miniszterelnök ígéretét. Többségükben nem ismerik a való világot : tanyákat, kis falvakat, kis településeket és a magyar vidéket. A fideszes önkormányzatok és polgármesterek jelentéseiben a szépet, a jót és polgári elégedettséget betanultak közlésével tálalják a felső politikai vezetés elé, amit azok kontrollálatlanul elhisznek.
KÖZBEN, ISMÉTELTEN A GÚNYA ÉS ÍRÓASZTAL EFFEKTUS VÉDELME ÉRZÉKELHETŐ. A való világ másról szól.
Képzeljék el, Baranya-megyében egy kis faluban olyan mélységes szegénység uralkodik, hogy már kocsma sincs a faluban. Kisgazda társaink vidéki felméréseinek összegzett eredményei, tragikusak. A falvak állapota, infrastruktúrája visszanyúlik az 1900-as évek elejéig. SÁRTENGER AZ UTAKON, UTCÁKBAN, IVÓVÍZ AZ UTCAI CSAPRÓL, POTTYANTÓS WC, TELÍTETTSÉGÉBEN SEG...ÉRŐN, FEDETLEN EMÉSZTŐK, BŐRÜKIG LEFOGYOTT KUTYÁK ÉS ÁLLATOK, de ezt a sort estig lehetne mondani.
Miniszterelnök úr erre mondta azt : felzárkózást négy év alatt megtesszük. 
Valami ami kimaradt a sorból. Elnök úr, a fejekben, kultúrában hogyan akar rendet teremteni, amikor az írástudatlanok száma Magyarországon még mindig az egyik sereghajtó Európában?
Egy kisgazdapárti javaslat lenne, LEGYEN SZÍVES ÉS VEGYE A FÁRADSÁGOT, szabadságának idejében ne az Adriára menjen napozni, hanem tegyen egy olyan országos körutat, mint azt "Mátyás királyunk tette". Lehet, hogy a látottak után könnyelmű kijelentéseitől tartózkodni fog ?
Legyen már végre nagylelkű és Soros György által működtetett egyetemi padtársával tegyenek egy körképi kirándulást Magyarországon, mielőtt ígérgetnek. Vigyázat, Gyurcsány és Márki-Zay is tud ígérni. Erre utalóan egy eklatáns példa : "amikor egy síró csecsemő szájába adják a cumit, csendben marad" , EZT A PÉLDÁT A VÁLASZTÁSON NEM KELLENE JOGERŐRE EMELNI. 
Több évtizede kisgazda szemlélet: Isten, Haza, Család ami követendő példa. Legyen az Önöké is! 
Bort, Búzát, Békességet kívánunk Önöknek lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József     

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse