Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

MINDENT ISTEN NEVÉBEN

2023-08-30
Adminisztrátor
159
Az átlagemberi gondolkodás mértéktelenül határtalan. Megszámlálhatatlanok tábora, Isten nevében, megosztottan cselekednek. Hitüket nem egy Istennek szentelik, hanem hagyják, hogy rafinált emberi gondolat megtévesztett bárányai szintjén éljék hétköznapjaikat.
Valójában a fanatizmus fertőjét megosztók, prédikációikban megerősített tudatmódosítást gyakorolnak. Szerényebb életvitelt folytatókkal elhitetik, hogy az őáltaluk felállított egyház az igazi. Az Ő Istenük, a követendő.
Ehhez fűződő eklatáns példa, amit a Fidesz-KDNP csinál, ugyanis hazánkat Magyarországnak hirdetik, miközben a köztársaság eltüntetésének égisze alatt A NEM LÉTEZŐ KÖZTÁRSASÁGNAK ELNÖK ASSZONYT JEGYEZTEK BE. 
Most akkor, hogyan is van ez ?
El kellene végre dönteni, valójában egy istenünk van, vagy több ? Van köztársasági elnök asszonyunk, - miközben köztársaságunk sincsen ?
Ilyen esetek láttán felmerül a kérdés - mi a különbség az egyházi prédikátorok és a pártvezérek között ? Kik és milyen érdekekkel vezérelten gyakorolnak hatalmat ?
A TE ISTENED, AKKOR NEM AZ ÉN ISTENEM ? A TE PÁRTVEZÉRED NEM AZ ÉN PÁRTVEZÉREM, AMI NETÁN FELJOGOSÍTHAT, HOGY EMBERTÁRSAINK FELETT GÁTLÁSTALANUL PÁLCÁT TÖRHETÜNK ?
Legyünk már végre valódi gondolkodók és szellemi kapacitásunk maximumával tegyünk pontot a gondolat végére - meddig hagyjuk még, hogy a kufárok befolyásukat gyakorolhassák ?
Például, - hogyan egyeztethető össze, hogy a Te egyházad hatalmi törekvései által, az én egyházam híveit likvidálod ? Miként egyeztethető össze, hogy a Te pártod vezére és hívei, az én pártom tagjai felett pálcát törjenek, életüket megkeserítve lehetetlenítsenek el, jobb esetben ne gyilkoljanak ? EGY ÖSSZEGZÉSBEN! TOVÁBBRA IS A SZÉLSŐSÉGESEK VILÁGÁT ÉLJÜK ?
Amik letagadhatatlan tények, - a fanatizmus, párhuzamban a  hatalmi törekvésekkel, az emberiség számára csak tragédiákhoz vezett. A XXI. századra, amikor minden tárgy már okos, akkor maga az ember, miért nem tartott lépést az okos eszközökkel ? Elképzelhető, hogy az okos eszközök butító hatást váltanak ki a tulajdonlókból ? Több ezeréves visszatekintésben,- hová jutottunk ?
- gyilkolunk, hazudunk, emberi gyengeséget kihasználtan gyakorlunk hatalmat, lopunk, sikkasztunk, stb, de mintha semmi sem történne, hétvégeken bemegyünk egy intézménybe és az egész heti bűneinket meggyónjuk, majd kijövet, azonnal kezdünk mindent elölről. 
KÉRDÉS. OLYAN, AKI HATALMÁT ERŐSZAK ÚTJÁN SZEREZTE, MIKÉNT OLDOZHATJA FEL BŰNEI ALÓL AZT,  AKI SZINTÉN BŰNT KÖVETETT EL ?
MIKÉNT EGYEZTETHETŐ ÖSSZE, -HA VALAKI EGY ZSEMLÉT ELEMEL A POLCRÓL, HOGY ÉHSÉGÉT MÉRSÉKELJE, AZT LETARTÓZTATJÁK ÉS AKIK MILLIÁRDOKAT SIKKASZTANAK, DE POLITIKAI, vagy vallási FOGLALATOSSÁGUK SZÁMUKRA FELELŐSSÉG KÉRDÉSÉBEN MENTESSÉGET BIZTOSÍT, AZT FUTNI HAGYJÁK ?

MINDENT ÖSSZEVETVE MA IS OTT TARTUNK - AZ ÉN ISTENEM NEM UGYAN AZ, MINT AMI A TE ISTENED? MÁRA, MINDEN TÉREN SZABAD A GAZDA ! EZ EBBEN A MÉRCÉBEN, A LEGBRUTÁLISABB LIBERALIZMUST FÉMJELZI. MINDENKI AZT CSINÁL AMIT AKAR ! NINCS TÖRVÉNY, NINCS KÖZTÁRSASÁG, DE MÉRHETETLEN MENNYISÉGŰ ISTENT HIRDETŐ KUFÁR AZ VAN BŐVEN. JÓL VAN EZ ÍGY ?
Milyen személyiségekre vall, aki ISTEN NEVÉBEN ÖLNI KÉPES ?

GONDOLKODJANAK EL AZ ÍROTTAKON.
"NEKEM EGY ISTENEM VAN, NEKED HÁNY" ?! - jeligével a szerző


   
  
 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse