Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Mindent ami kisgazda

2021-09-24
Adminisztrátor
239
Mindent ami kisgazda!
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke tegnapi beszédében, komoly hangsúlyt fektetett a Független Kisgazdapárt alaptörvényében foglalt : Isten, Haza, Család fogalmaknak, vele párhuzamban azonnal a keresztény konzervatív eszmékkel hozta összefüggésbe.

KIJELENTÉSÉBEN AZ ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAKAT ÚGY ÁLLÍTOTTA BE, EZT MAGYARORSZÁGON ÉPPEN A FIDESZ-KDNP ÉS ÉN ORBÁN VIKTOR KÉPVISELJÜK.

Felmerült kérdés. Milyen eljárás az, hogy először a Független Kisgazdapártot megsemmisíti, majd elveszi : eszmeiségét, elveszi az alkotmányában érvényben lévő, levédett Isten, Haza, Család, valamint bort, búzát, békességet szlogeneket. Magyarság számára követendő életcélokat saját érdekérvényesítése céljára fordítja, azokat felhasználva, nemzetközileg is hirdeti.
Miként egyeztethető össze a liberális narancs a magyar almával? Ezt még komoly szakemberek sem tudták megfejteni. Ami bizonyos - a teríték mást mutat, mint a belső tartalom.
Orbán Viktor óriási színész, vörös diplomát érdemel.
Úgy forgatja a szót, hogy saját párttársai is csak fejüket kapkodják, de azért tapsolnak, mint azt a nép Rákosinál, Kádárnál tették.
Ami biztos, hangzatos kijelentései nemzetközi szinten is tetszésre találnak.
"Általa" megfogalmazottak úgy hangzanak, mintha Jézus beszélne népéhez, de Jézus népe mégis ellene fordult és keresztre feszíttette.
Mi lesz veled Fidesz-KDNP, mi lesz veled Orbán Viktor ? Tovább ragozva a sort, mi lesz veletek hűbéresek? De folytathatjuk - mi lesz veletek magyarok?
Legyünk őszinték, a Fidesz-KDNP szűk látása, a pillanatnyi (10 ) éves hatalom gyakorlása, nem gyugodtan prolongálható lehetett volna, ha a valódi rendszerváltást megteszik? Az ügynöktörvényt gyakorlatosítják és nyilvánosságra hozzák ? MI TUDJUK MIÉRT NEM AKARJÁK !
A Fidesz-KDNP tagság, országos vezetőség, legfelsőbb vezetők érintettek az ügynöki sorrendben.
Hihetetlen, de országunk további vezetése, bármelyik jelenlegi párt kezébe kerül, ELHALÁLOZIK. Itt már nincs Orbán, Gyurcsány, Dobrev és a többiek, Magyarország "elkelt". 
Jelenleg a gazdaságunk "dübörgése" ellenére Matolcsi úr ismételten alapkamat emelésre kényszerül, hogy a valóban dübörgő inflációt megakadályozzák. 

Mi lesz veletek hitelesek? Mi lesz a "CSOK ANYU" FIATALOK ? 
Eleve Titeket piszokul becsapottak, mivel a 10 milliós mézesmadzag, 27%-os áfa, 120%-os építési anyag áremelés mellett majdnem képtelen fedezni egy lakás árának 20 %-át. E-közben a lakásárak mindezt megfejelték - budapesti négyzetméter ára,  -jobb helyeken 1 millió / négyzetméter.
Orbán úr, Novák Katalin nagyasszony, hogyan is van mindaz amit Önök hirdetnek?
Család? 160 ezer forintos fizetésekre, hogyan lehet családot alapítani, amikor egy négytagú család vacsorája 2000 ezer forint / nap.?
Mondjuk ki őszintén - önök nem ebben az országban élnek és gondolkodnak az biztos. 
Legyenek oly kedvesek és adjanak nyilvános vitában helyt személyemnek.
Higgyék el a kedves Honfitársaim,  érdekes lenne.
Isten óvja Önöket kívánunk Bort, Búzát, Békességet Engelmann József 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse