Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

MINDENKOR MINDENRE

2023-02-20
Adminisztrátor
115
Rövidre fogva a szót. A világtörténelem során ahol az amerikai pénzvilág bejelentkezett, ott csak a pusztulás volt látható.
Milyen konzekvenciák vonhatók le ? Amerikai társadalom összességében nemzetiek gyülekezete. Idézőjeles hazájukat erőszak által szerezték meg. Északi és déli kontinenst, erőszakos megszállással népesítették be.  
Nagyon sajnálatos, hogy spanyol, portugál, angol, francia földfoglalók, JÉZUS KERESZTJÉT FELHASZNÁLVA követték el tetteiket. FELTEHETŐEN, ezt PÁPAI BELEEGYEZÉSSEL.
Keresztény vallási öntudat háttérbe szorult, a gazdasági haszonszerzés mindenen felülkerekedett. ISTENBE VALÓ HIT ALATT GYILKOLTAK LE TÖBB SZÁZMILLIÓ EMBERT.
Hogyan lehetséges, hogy az amerikai népesség NEMZETEKKEL SZEMBENI viselkedésében érzéketlen, mintha lelkületükben hordoznák : az amerikai kontinens nem saját hazájuk. Ez abban is megmutatkozik, számukra minden nemzetét nacionalista érzelemmel megáldottak, számukra ellenségek. Feltételezhetőn mindezt lélektelenül, ugyanis, -NEM EZ A VALÓDI HAZÁM? Őseik gyökerei 10-15 generáción át, kiveszett az amerikaiakból.Mit jelent a haza ? Amerikába kivándorolt európai zsidóság, az utolsó akaratukban maradványuk elhelyezésére, miért európai országokat jelölik meg ? Ők miért éppen ebbe a földben akarnak nyugodni? Nem érdekes ?
A zsidóság annak ellenére, hogy az amerikai kontinensen lettek igazán világhatalom tehetősei, de meghalni és temetkezni mindegyikük Európában akar.
Piszok ellentmondásos, nem ! Általuk viselt világuralmi befolyás most éppen Európát kényszerítik térdre, de akkor miért szándékoznak itt temetkezni ?
Nagy kérés lenne - HAGYJÁTOK MÁR VÉGRE UKRAJNÁT SAJÁT FÜGGETLEN ÚTJÁN JÁRNI. VALÓJÁBAN AZ UKRÁN ÉS OROSZ NÉP, NEM ÖNSZÁNTÁBÓL GYILKOLJA EGYMÁST, MINDKETTŐ VÉDTELEN EBBEN A HÁBORÚBAN. 
AMERIKA JÁTSZMÁJA, OROSZORSZÁG ELLENI ÉRTÉKELÉSBEN : "A BARNA MEDVE TAVASSZAL JÖN KI BARLANGJÁBÓL ÉS EREJE TELJÉBEN RAGADOZÓ."
NEMZETKÖZILEG EZT NEM KELLENE MEGVÁRNI. JÓZAN TÁRGYALÁSOKON MEG KELL EGYEZNI. AMERIKA HÚZZON KI AZ EURÓPAI HATALOMGYAKORLÁSÁVAL SAJÁT KONTINENSÉRE !!!

ISTEN ÓVJA EURÓPÁT ÉS MENTSE MEG A BRÜSSZELI "MEGGONDOLATLANOKTÓL", AKIK GALLÉRJÁT, AMERIKAIAK TARTJÁK KÉZBEN.
J.E. 

  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse