Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

MINDENKIT MEGVÉDÜNK

2023-05-12
Adminisztrátor
160
MINDENKIT MEGVÉDÜNK !!!
FIDESZ-KDNP OLYAN BUTASÁGOKAT TERJESZT, HOGY MINDENKI MEGVÉDÉSÉRE, folyamatos juttatásokban,  PÉNZT AJÁNLANAK FEL.
ELŐSZÖR!
KINEK A PÉNZÉT AJÁNLJÁK FEL ? TERMÉSZETESEN AZ ADÓFIZETŐKÉT !
MILYEN GAZDASÁGI ÁLLAPOTOK MIATT JÖTT LÉTRE AZ ISMÉTELT PÉNZOSZTOGATÁS ?
VALÓJÁBAN ORBÁN MINISZTERELNÖKNEK CSŐDELJÁRÁST KELLENE BEJELENTENI, DE MIVEL HAZÁNK AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG HATALMÁBAN VAN, AZ OSZTOGATOTT PÉNZEK EREDETE ISMERETLEN. 
FELTEHETŐEN, CSAK NEM A KÍNAI HITELEK LEHETNEK A FIDESZ-KDNP MENTŐANGYALAI. 
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT ALAPJAIT 1908-BAN RAKTA LE, AMINEK STABILITÁSA IDŐÁLLÓNAK TŰNIK, MIVEL A NÉV MINDENKI SZÁMÁRA, ÖRÖK ÉRVÉNYŰ MARADT.
NAGYON KÍVÁNCSIAK LENNÉNK, - HA KORUNKRA VALÓ TEKINTETTEL MEGÉLHETNÉNK,  - A FIDESZ - RŐL, 115 UTÁN, KIK FOGNAK EMLÉKEZNI ? EGY VOLT KOMMUNISTA KÖZÉPVEZÉREKBŐL AVANZSÁLT FIDESZ  ELSÜLLYEDÉSE SZINTE PROGNÓZIS KÖTELES.
ENNYI FÉLREÉRTHETETLEN NEGATÍV INTÉZKEDÉST, MÉG MAGYAR KORMÁNY NEM HOZOTT MEG, MINT AZT A FIDESZ TESZI. KISGAZDA ÁLLÁSPONT SZERINT, MAGYARORSZÁGON NAPJAINKBAN  SZÜLETETT GYEREKEK GYEREKEI IS EL LETTEK OLYAN MÓDON  ADÓSÍTVA, HOGY ÖRÖKÖS "RABSZOLGÁI" LETTEK AZOKNAK AZ IDEGEN ÉRDEKCSOPORTOKNAK, AKIK SZLOGENJE : AKIK DOLGOZNAK, AZOKAT MI KIKÖZÖSÍTJÜK SORAINKBÓL.
EZEK UTÁN FELTESSZÜK A KÉRDÉST - ISMERIK ÖNÖK SZÉCHÉNYI IDÉZETÉT ?
RÖVIDEN ! AMENNYIBEN A MAGYAR TÁRSADALOM SZEMREHÁNYÁST TESZ A FIDESZ-KDNP-RE, ELSŐSORBAN  MAGÁBA TEKINTVE FOGALMAZZON. EMLÉKEZNEK ANTAL JÓZSEF SZAVAIRA - MIÉRT NEM CSINÁLTAK FORRADALMAT!    
ENNEK A POLITIKAI CSOPORTNAK EGYETLEN SZERENCSÉJE VAN, HOGY A MÉDIA VILÁGÁT MÉG IDŐBEN FELVÁSÁROLTÁK ÉS AZT MONDANAK AMIT CSAK AKARNAK. 
KÉZZELFOGHATÓ TELJESÍTÉSEK?  NAGYOBB RÉSZBEN ELMARADNAK, PÉNZFORRÁS HIÁNYÁRA HIVATKOZVA. MONDJÁK MEG ŐSZINTÉN, MI A TÚRÓNAK KELLENEK A PÁLYÁZATOK ? TALÁN NEM ANNAK, HOGY A BERUHÁZÁSOK TÚLÁRAZÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ 20 %-OS VISSZAOSZTÁS, A TÁRSADALMAT NEM ÉPPEN ELŐNYBE RÉSZESÍTŐK ZSEBÉBE LANDOLHASSON ?
SAJNÁLATOS EU-S HANYAGSÁG ÁLDOZATA A MAGYAR TÁRSADALOM, MIVEL KORÁBBAN MINDENT ELHITTEK AMIT A FIDESZ-KDNP MONDOTT. 
HOGYAN TŰNTEK EL A PÉNZEK ? ERRE KÖZÖSEN KELL VÁLASZT ADJANAK,  AZ EU-S ASZTALHOZ RAGADTAKNAK ÉS A FIDESZ-kdnp VEZÉREINEK. A kdnp-t AZÉRT MERÉSZELTÜK KISBETŰVEL LEÍRNI, MIVEL VALÓJÁBAN OLYAN POLITIKAI KISEBBSÉG, MINT AKIT TÚRI KOVÁCS BÉLA KÉPVISEL. A TEVÉKENYSÉGÉRE A SEMMIRE UTAL, DE VAN ÉS BLOKKOLJA A KISGAZDA NEVET.
EGYSZERŰEN BEFEKÜDT A FIDESZ PADSORAIBA ÉS HANGOS TEVÉKENYSÉGBE TORKOLLÓ ÁLMAIVAL ZAVARJA A PARLAMENTI GYŰLÉSEKET. KÉRDÉS TÁRGYÁT KÉPEZI -  EGYÁLTALÁN ODÁIG EL TUD MÉG MENNI ? VAGY VISZIK ?  
EZ LENNE AZ IGAZ MAGYARORSZÁG ?
TÖBBSZÖRÖSEN ÉS BIZONYÍTOTTAN KIJELENTHETJÜK, EBBEN AZ ORSZÁGBAN A DEMOKRÁCIÁRA UTALÓ JELZŐ KIHALT. VIRÁGZÓ DIKTATÚRÁBAN ÉLÜNK, DE A MAGYAR MÁR MEGSZOKTA, HOGY HA HÁTÁN FÁT VÁGNAK, AKKOR IS FENNMARAD. 
Bort, búzát, békességet kívánunk, Isten óvja Önöket !

j.e.      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse