Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Mindenért Karácsony Gergely ...

2024-01-21
Adminisztrátor
53
Egy nyugodt, kiegyensúlyozott pillanatukban érdemes Budapest történelmében a BKV. "gyerekkorát" vizsgálni. Egyszerű a képlet, mert a megoldás magában a névben rejlik, - BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI VÁLLALAT.
Évtizedeken át a tulajdonos és egyebekben a működtető, maga a főváros. 
MÁRA, SOK MINDEN KAOTIKUSAN MEGVÁLTOZOTT.
Kezdjük a bevezetőt, egy meseszerű magyarázattal.
Az elmúlt politikai ciklusban a főváros polgármestere -Tarlós István - Fidesz-KDNP kormánypárti személy volt, akinek támogatottsága -  "minden anyának saját gyereke a legszebb" - magától érthető.
Tarlós úgy dolgozott, ahogyan a munkáltatója megkövetelte. Kenyéradó gazdájának szó nélkül hajtotta véghez a gigamániás beruházásait, amik részben a mai napig befejezetlenek.
A Fidesz-KDNP kormány az elmúlt választásnak úgy mentek neki, mint 2002-ben, csak avval nem számoltak, a budapesti emberek megértették mit jelent a kétharmad és ellenzékre, szavaztak. EZT MÉG VIDÉKIEKNEK TANULNIA KELL.
A BUDAPESTI VÁLASZTÁSI VÉGEREDMÉNNYEL - "NAGY MELLÉNYŰ" - ORBÁN KORMÁNYT OLYAN SOK ÉRTE, MINT MÉG SOHA.
A LEGJELENTŐSEBB ÉRVÁGÁS VALÓJÁBAN ABBAN MUTATKOZOTT VOLNA MEG IGAZÁN, HA KARÁCSONY GERGELY ÉS SZAKTANÁCSADÓI A FIDESZ BUDAPESTI BERUHÁZÁSAINAK  KÖLTSÉGVETÉSEIT, AZOK NYITOTT SZÁLAIT VIZSGÁLTÁK VOLNA.  TOVÁBBI HIBÁT KARÁCSONY OTT KÖVETTE EL, "NYUSZI MÓDRA" MEGHUNYÁSZKODOTT, ÉPPEN A LÁNC -HÍD FELÚJÍTÁSNÁL LEHETETT EZT MEGTAPASZTALNI. AZ ORBÁN-KORMÁNY PÉNZELVONÁSAIVAL KARÁCSONYT AZONNAL FALHOZ ÁLLÍTOTTÁK. Egy tény ! Orbán Viktor radikalitása abban is megmutatkozott, amikor országunk összes önkormányzatától pénzeket vont el. Ez vonatkozott Budapestre is. Karácsonyt újabb csapás érte. Milliárdokat vontak el a Fővárostól. ORBÁN VIKTOR EGYÉRTELMŰ HÁBORÚT HIRDETETT A FŐVÁROS ELLEN. 
ORBÁN VIKTOR különös szerencséje, hogy Karácsony Gergely NEM EGY ERŐSKEZŰ KARIZMATIKUS VEZETŐ.  Az új főpolgármester és szakmai tanácsadói érthetetlen módon, mintha megrendelésszerű intézkedéseikkel szállították volna a Fidesz-KDNP kormány malmára az amúgy is fogamzásgátlóval szennyezett Duna vizét. 
MEGDÖBBENTŐ HIBA !
NOS, MI A HELYZET A BKK-VAL. ORBÁN DÖNTÖTT ÉS OLYAN HÁTSÓ GONDOLATTAL AKARJA A BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI VÁLLALATOT MEGKAPARINTANI, HOGY A BUDAPEST KÖRNYÉKI TELEPÜLÉSEKRE A VOLÁN JÁRATOKRA SZÓLÓ JEGYEKET ÖSSZEVONJA A BKK. JÁRATOKRA SZÓLÓ UTAZÁSI JEGYEK felhasználhatóságát.
Itt lép életbe ismét a farkas és a malacok meséje. Orbán be akarja tenni a lábát a BKK-ba és onnan akarja Karácsonyt még erősebb diktátumokkal, presszióval támadni. Mindezt, természetesen úgy adnák elő, mintha mindenért Karácsony lenne a felelős.  MÁR MOST IS KEMÉNY HARC FOLYIK. AZ ORBÁNI MÉDIÁK ÉS  SZÓCSÖVEI ( ORIGO, PESTI SRÁCOK, M1 TV. KOSSUTH RÁDIÓ STB. ) HARSOGJÁK - KARÁCSONY AKADÁLYOZZA MEG A BKK-VOLÁN EGYBEFÜGGŐ UTAZÁSI JEGYEK HASZNÁLATÁT. Az orbáni játékban az is feltételezhető, akár a budapestiek előtt akarja Karácsonyt végérvényesen úgy lejáratni, hogy a lakosság elforduljon tőle. Ami minden gondolkodó budapestinek fel kell tűnjön, az Orbán médiák kiválasztott állampolgárai nyilatkozataikban már most szidják Karácsonyt. AZ ORBÁNI BEFOLYÁS MÁRIS MŰKÖDIK. 
Kérjük az igen tisztelt olvasókat, mérlegeljék ezt a pártállástól független írást és szélsőségtől, elkötelezettségtől mentesen értékeljenek. A MAGYAR ÉRDEKEKNEK FELÜL KELL MÚLJÁK A PÁRTÉRDEKEKET !!!
ISTEN ÁLDJA MINDNYÁJUKAT. 

BP. elkötelezetteinek társasága
  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse