Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Minden ami Ukrajna

2022-04-13
Adminisztrátor
200
Felelősségteljesen politizálni, országok irányítását felvállalni, nem mindennapi feladat.
Világ politikusai, pénzügyi szakemberei, zsidó nagytőke és média nagyhatalma, tisztában van, hogy ez a bolygó milyen lélekszámmal fenntartható.
Az elmúlt 100 év népességének növekménye, már korábban intő kellett volna legyen, de CSAK KIZÁRÓAN PROFIT mutatók lebegtek országok közötti ádáz versenyben a politikusok szeme előtt.
Amennyiben, saját magunkhoz akarunk őszinték lenni, nem normálisabb világban élhetnénk, ha a gazdasági játszmákat, a TÁRSADALMAK valós állapotát felmérve, kapnánk tájékoztatást? 
Tiszta lapok láttán,  meg lehetne értetni az emberiséggel, - A KÖZELJÖVŐRE NADRÁGSZÍJ HÚZÁS ÉVTIZEDEI KÖVETKEZNEK. Miért ? Magyarázat alaposságával és a gyakorlati mutatókkal alátámasztottan : a globális árucsere forgalom mértéktelensége, értékteremtés nélküli liberális pénzmozgások, esztelen, átgondolatlan turizmusfejlesztés, mértéktelen fegyvergyártás, nem utolsósorban EMBERI AGY SZÜLEMÉNYE ÁLTAL OKOSSÁ TETT DIGITALIZÁCIÓ,  és sorolhatnánk azokat a tényezőket, amik miatt most éppen Ukrajnát és népét LÁTTÁK A NAGYHATALMAK ÜTKÖZŐ PONTNAK,szemelték ki áldozatnak.
HIGGYÉK EL, EZT A HÁBORÚT A VILÁG URAI KÖZÖS MEGÁLLAPODÁSBAN HOZTÁK LÉTRE.
PUTYIN CSAK EGY RÉSZ VÁLLALÁST FOLYTAT, MISZERINT JELENLEG Ő A VILÁG LEGNAGYOBB ELLENSÉG SZEREPÉT BETÖLTŐ SZEMÉLY.
PUTYIN EZT A TÖREKVÉSÉT IS A VILÁG POLITIKUSAINAK HOZZÁJÁRULÁSÁVAL TESZI. A felszínen folytatott népbutító folyamat, szini előadásban tálaltan zajlik - SZEGÉNY UKRÁNOK !
Ebből a háborúból mindenki jól jár, csak a szegény ukrán nép látja tragikus kárát. 
Tisztelt Olvasók !
Egy pillanatnyi időt szánjanak rá és készítsenek saját meglátásuk szerint egy összképet. AMENNYIBEN ÖNÖK EGY VÉRONTÁSNAK VÉGET SZERETNÉNEK VETNI, ODA KEMÉNY FEGYVERARZENÁLT KÜLDENÉNEK?
Ugye, hogy NEM !
Az Önök történelmi tapasztalataiból levont tanulság okán -  EGY ELMEBETEG EMBER SZÖRNYÁLMÁT, HOGY IDEGENEK BEFOLYÁSA ALATT MOZOGVA, MINT VALAMI ZOMBI, - hagynák egy országot és népét lemészárolni, földönfutóvá tenni? NEM, NEM , NEM ! A TÖRTÉNÉS FELELŐSE EGY SZEMÉLYBEN ZELENSZKIJ, de sajnos a kör bővült, AZ EURÓPAI UNIÓ FELELŐSSÉGE IS MEGÁLLAPÍTHATÓ ! 
Zelenszkij, olyan buta ember, hogy azt állította : az oroszok vegyi fegyvert használnak. ZELENSZKIJ GONDOLKODJ MIELŐTT BÁRMIT MONDASZ!!!
Ukrajnában az elmúlt hónapban több olaj finomítót, vegyi gyárat, lőszerraktárakat, műtrágya előállító gyárakat robbantottak fel, aminek káros anyag tartalma légneművé vált, ott lebeg a létérben. ERRE MINT MOND ez a sötét ÉSZLÉNY ? Az oroszok vegyi fegyvert HASZNÁLNAK.
Minden esetre, az Európai Uniónak le kell állítani a fegyver küldeményeket és azonnal feljelentést kell tenni , MÉRTÉKTELEN KÖRNYEZETSZENNYEZÉS ALAPOS GYANÚJÁNAK TÁRGYÁBAN.  
Európai lakosságnak közösen kell fellépni az orosz és ukrán hadi folyamatok azonnali leállítása eléréséért. ISMÉTELT NYITOTT KÉRDÉS, NETÁN ARRA IS ENGEDÉLYT KAPTAK A FELEK, HOGY VEGYI ÚTON MÉRGEZZÉK A VILÁG LAKOSSÁGÁT ? Kisgazdák, határozottan elutasítjuk Zelenszkij ember mészárlás melleti kiállását.
Olyan ember, aki önmutogatásból, EMBEREK 100 EZREI HALÁLÁNAK ÁRÁN akar VILÁG STÁR LENNI, ANNAK NINCS HELYE EZEN A BOLYGÓN. 
Nemzetközi bíróság elé kell állítani. Vád : háborúra való felbujtás, háborús cselekedet, emberek 100 ezreinek élet kioltása.
Ez a látottak alapján - MEGALAPOZOTT !!!  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse