Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Minden ami Orbáni

2022-12-05
Adminisztrátor
133
Napjainkban többször elhangzott kijelentés, : zsidó keresztény szavak együttesének gyakorlatában, az összkép, teljesen mást mutat, mint AMI VALÓJÁBAN : megbánás, megbocsájtás, egymás iránti tisztelet adás, a másság elfogadása, békés egymás mellett élés, stb.
A valós 2000 ezer éves történelem ad magyarázatot, napjaink történéseire.
Egy nagyon tanulságos és aranyos kis mese mutat rá legjobban hol is tartunk. " Az ordas farkas mézes mázos kérésében fordult a házban lakó malackákhoz. Kérlek titeket, mivel úgy fázom, csak az egyik lábamat engedjétek be. A hiszékeny malacok ezt megengedték. A mese ott végződött, a farkas teljes testével bekerült a házba és a malacokat felzabálta. ÉS MI MAGYAROK, MILYEN KONZEKVENCIÁT vonunk le LE EBBŐL ? JA, EZ CSAK EGY MESE. VEGYÉK MÁR TUDOMÁSUL, A MESÉK SOHA NEM HAZUDNAK.
HISZÉKENYSÉG ÁTKA MÉG A MESÉBEN IS MEG VAN FOGALMAZVA, ITT LEBEG ELŐTTÜNK ÉS MÉGSEM VAGYUNK KÉPESEK EBBŐL TANULNI. 
Mit mondanak az Istenek ? Minden ember saját sorsának a kovácsa, ami nagyban egy ország működtetésére is kivetíthető. Jelenünk határtalan hiszékenysége a magyarság számára sorsdöntőn, bizonyítottan rossz. Minden mézesmázos ígéretet benyeltünk és hagytuk, hogy olyan emberek irányítsák hazánkat, akik nemzetiségükben látszólag magyar állampolgárságot birtokolnak,  miközben majd mindegyikük idegen nemzet állampolgárságával is rendelkeznek.
Ez idáig nem is lenne akkora baj, ha a magyar politikai parlamentáris felépítmény a kétkamarás parlamenti működésű lenne. Alsóház - felsőház működtetésében szabályozni kell, az alsóház nemzetiségi, vallási, ideológiai összetételét, majd a felsőházban, KIZÁRÓLAGOSAN  VALÓDI MAGYAROK KAPJANAK HELYET.  FELSŐHÁZBAN KAPJANAK HELYET : NÉP ÁLTAL JELÖLT ÉS MEGVÁLASZTOTT KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, ALKOTMÁNYJOGÁSZOK, MEGYEI KÜLDÖTTEK, STB.
A választási törvény azonnal módosítás köteles és mint majd minden mást, új alapokra kell helyezni hazánk jogállamiságának szabályzóját, EGY IGAZÁN ÚJ, MAGYAR ALKOTMÁNYT.
EBBE EGYETLEN IDEGEN HATALOM SEM SZÓLHAT BELE. 

EZ A MAGYARSÁG ELIDEGENÍTHETETLEN DEMOKRÁCIÁN ALAPULÓ BELÜGYE. NINCS EU. NINCS AMERIKA. NINCS OROSZ. KIZÁRÓLAGOSAN CSAK A MAGYAR AKARAT VAN. ÚGY LEGYEN !
Isten óvja a magyar hazát ! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek,  Engelmann József    

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse