Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25048

Minden ami média

2022-03-08
Adminisztrátor
348
Média őrület !!!
Írott és képi megjelenésű médiák fennmaradási harcuk érdekében gyártanak politikai elméleteket és nem a valós független újságírást képviselik, hanem pártkatonák soraiban állnak. 
Nyilván való, amikor hatalmi váltás bekövetkezik, mindenik saját sleppjét hozza magával és teszi kifizetetté a kampányban tett hozadékuk arányában.
A Fidesz-KDNP vezérkara,amerikai mintára terjesztette ki csápjait és kebelezett be minden ellenzéki Tv., rádió csatornát, valamint írott hírközlési lehetőséget adó újságot.
Ezt még a német birodalom propaganda osztálya is megirigyelhette volna.
Minden esetre, ahhoz, hogy valakik tiszta képet kaphassanak - ki kinek a hangnemében muzsikál - országunk minden média közlését el kell olvasni, vagy meghallgatni, akár megnézni. 
Akik csak egy oldalról kapják az információkat, hamar politikai szélsőségesek csoportjához fognak tartozni, amivel maguknak is nagyon keményen ártanak, ugyanis a szemellenző automatikusan, észrevétlenül kerül a fejükre.
"SZEMELLENZŐ PISZOK ROSSZ TANÁCSADÓ"!
Minap egy olyan Tv. csatornára kapcsoltam, ahol aránylag fiatal műsorvezetők ültek, természetesen a fiatalság fémjelzésében - simlis hátrafordított sapkában- faggatták meghívott vendégeiket.
Ami feltűnt, A MŰSORVEZETŐI SZÓ, ELŐRE A SZÁJUKBA ADVA formálta az adás kimenetelét, tehát kíváncsi voltam hová lukad ki a "független újságírás, független műsorszórás ".
Kiről is van szó ? PESTI TV műsoráról.
Az adás során belőlem is kibújt az egyszerű parasztember és megpróbáltam helyén kezelni a látottakat. Nehéz volt józannak maradni. Nagyon sokan a FIATAL generáció közül azt hiszik, elvégeznek egy politológusi iskolát, vagy újságírói gyorstalpalót és azonnal értik, " FEKETE SZŐRREL SZÜLETETT CSIKÓ,  VÉGKIFEJLETTSÉGÉBEN, HOGYAN LESZ SZÜRKE ".
Valójában nem tudják, DE MONDJÁK !
Független médiák éppen olyanok, mint egy háborút megjárt ismerősöm, aki minden találkozásunkkor elmondta, a Donnál, milyen irányból jöttek a golyók.
Ugyan azon részt vett bajtársa, akik egymás mellett harcoltak, teljesen más irányból jövő golyókra emlékezett és azt határozottan állította. EZEK KETTEN ÚGY ÖSSZE TUDTAK VESZNI EZEN, hogy alig tudtam őket leállítani. Nyolcvan éves korukra sem jött meg az eszük. Lehet,hogy már fiatalon sem volt nekik?
Nos, a Pesti Tv. propagandája valahogyan ebben a felállásban osztja az észt, ami annak tudható be, genetikailag túlfejlettek és bizonyosan "tapasztalathiány uralja elméjüket".
Higgyék el, ahhoz, hogy valakikből jó újságírók, műsorszerkesztők, vezetők lehessenek, NAGYON SOK PASZUJT MEG KELL EGYENEK, FÜSTÖLT LIBACOMBBAL.
Libacombról váltsunk át egy "kemény lebbencsre". Országunk valódi keresztény konzervatív irányvonalát a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt képviselné, de a "SÓLET FOLYAMÁN KELETKEZETT GÁZOK ELFÚJTÁK"  A REMÉNYÉT , HOGY KÉPVISELHESSÜK HAZÁNK NÉPÉT. 
Minden esetre, Bort, Búzát, Békességet soha ne felejtsék el, az nem okoz felfújódást.

J.E.
   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse