Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Miért lapít a magyar

2021-12-18
Adminisztrátor
246
Az írás címe, bizonyosan mellbe vág egynéhány embert, de akinek nem inge, ne vegye magára.
Nagyon sajnálatos, hogy nemzetünk túlságos hiszékenysége, megbélyegzi a magyarság sorsát. Történelmi visszatekintésben nagyon kevés karizmatikus alakja volt hazánknak, akik keményen küzdöttek az ország és népe sorsáért. Kis létszámuk, határozott állásfoglalásuk, MAJD MINDIG bukásukhoz vezetett.

Képtelenség épp ésszel felfogni,hogyan létezhet, a magyaroknak minden korszakban megvoltak a talpnyalói, besúgói, hazaárulói.
Társadalmunk befolyásoltsága túlnő az Európai, akár a Közel-keleti népek normáin. 
Lengyel ismerőseink állítása : magyaroknak a gerincükkel van gond, ezért képtelenek egyenes háttal, emelt fővel közlekedni. Túl sok a felesleges fröcsögés. "Egymás szemében mondott máz mögött a törékeny kiégetetlen agyag található, amiből képtelenség gyúratlanul tárgyat kreálni".
Magyarságunk lélek terápiára szorul, amiben feltételes intelligencia hányados szintjén, a politika kultúrának alaptételeit befogadja. 
ELSŐ PONT
- SOHASE DUGD A FEJEDET A HOMOKBA
- EGYENES GERINCCEL A KAPOTT POFONTÓL SE ESS ÖSSZE, TALPON KÖNNYEBB VISSZAADNI
- BIZONYÍTÁS NÉLKÜL, MÁSOKRA ALAPTALAN VÁDAKAT, KOHOLMÁNYOKAT NE TERJESSZ
- SOHA, MÁSOK TEHETŐSÉGÉT NE IRIGYELD
- AMIÉRT NEM DOLGOZTÁL MEG, AZT NE AKARD MÁSIKTÓL ELVENNI
- HAZÁD ÉS NÉPED ÁRULÓIT,NYILVÁNOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ALÁZZÁTOK MEG
- VÉTKESEKET NE HAGYDD A MELLKASODON 
- SZÓLÁS SZABADSÁGÁNAK MINDEN PONTJÁBAN, MEGALAPOZOTTSÁGOT KELL KÖVETNI
- POLITIKAI HATALMAT GYAKORLÓK VÉTKEZÉSE, ISTEN, HAZA, CSALÁD ELLENI BŰN
- JOGOT VÉGZETTEK BŰNELKÖVETÉSÉNEK ESETÉN,  BÜNTETHETŐSÉGÜK, DUPLÁJA KELL LEGYEN MINT AZ ÁTLAG ÁLLAMPOLGÁRNAK mert tudatosan cselekedtek.
Ez magyarázatra szorul. Egy átlag állampolgár, aki napi szinten nem foglalkozik törvényekkel, annak talán könnyebben betudható, ha valami kisebb szabálysértés követ el, de A JOGOT VÉGZETTEKNEK KÖTELESSÉGÜK ISMERNI amit tesznek. Szabálysértés, törvénybe ütköző cselekedetek: garázdaság, magán tulajdon elleni vétség, rablás, lopás, ember élet kioltása, (gyilkosság), állami tulajdon hanyag vagyonkezelése, korrupció és a sort HAZAÁRULÁS VÉTSÉGÉNEK, akár gyanúja, vétség. 
Írásunk egyedien utal - országunk népessége megosztottságán át sebezhető.
A társadalmunk felépítésében kevésbé járatos embereknek hasznára lehetne, ha a karizmatikus embereket meghallgatnák és feltehető  nézetkülönbségüket tárgyalás útján ( NEM VESZEKEDVE) rendeznék.
NEM SZABADNA EGY ILYEN ELESETT KIS ORSZÁGBAN MEGENGEDNI, HOGY AZ ÁLLAMPOLGÁROKAT BIZONYOS KIS LÉTSZÁMÚ POLITIKAI ERŐK BOMLASSZÁK, EGYMÁS ELLEN HANGOLJÁK. 
Amennyiben a ROSSZAT maguk az állampolgárok nem ismerik fel, elvtelenül, IDEGENEK befolyásolása alatt cselekednek, OTT BAROMI NAGY BAJ VAN.
ISTEN légy kezes a magyarral, ne engedd, hogy Jézus szavai érvényre jussanak : NEM TUDJÁK MIT CSELEKEDNEK !

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse