Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Mi kell még

2022-08-08
Adminisztrátor
212
1526 - 2022.  NINCS TOVÁBB !
A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt még talpon maradt hú embereinek tudatniuk kell a magyar társadalommal, milyen katasztrófa elé nézünk. KIZÁRÓLAG TÉNYSZERŰEN KELL NYILATKOZNI.
Az elmúlt 32 év "demokrácia" mivé tette hazánkat ? A legaljasabb hozomány, az egypárt rendszeri diktatúra, amit ezalatt a 32 év alatt sikeresen teljesítettek. A kapitalista rendszer legalább olyan szinten megbukott, mint a szocializmus. Erre mondhatjuk - mindegy milyen rendszer van, amikor az ember változatlanul INGATAG !
Ami tény, a magyarság sorsát folyamatosan rossz irányítók határozták meg. NEKÜNK MÉG NEM SIKEREDETT TÁRSADALOM CENTRIKUS VEZETŐKET "SZERZŐDTETNI".
Demokratikus választás ? Egyszerűen nevetséges. EGY EKLATÁNS PÉLDÁVAL ÉLVE. " Amelyik étel neked sós, az nekem tök sótlan." 
Ennek a fűszerezéséhez még egy kis korrupciós ráhatás is párosul, OTT KEZDŐDIK EGY NEMZET ÖSSZEUGRASZTÁSA.
Diktátorok tökéletesen tudják és irányítják a "NYÁJAT". Diktátori hajlamok között, :  sport,  gigant  mánia,  személyi kultusz kiépítése, az állami szektor felerősítése, saját szavazó bázis érdekében, alaptézis. Ami érthetetlen , HOL VANNAK AZOK A TÖRTÉNÉSZEK, ÉRTELMISÉGIEK AKIKNEK LÁTNIUK KELLENE A HAZÁNKBAN KIALAKULTAKAT ÉS HATÁROZOTTAN KELLENE FELLÉPNIÜK?
Miért megint, mint 1956-ban az : esztergályosok, fémöntők, bányászok, segédmunkások stb. viszik a bőrüket a vásárra a diktatúra lebontásáért ?
KISGAZDÁKNAK KELL ISMÉT FELLÉPNI, HOGY VALAMI VÁLTOZÁS BEKÖVETKEZHESSEN ?
1946-47- BEN IS A KISGAZDÁK HÚZTÁK KI AZ ORSZÁGOT A MÉLYSÉGBŐL, MOST IS EZ A SORS JUT NEKÜNK ?
Többször megfogalmaztuk - az élelem és a tiszta ívó víz áll MINDENEK FELETT !
MOST JÖTT EL ISMÉT EGY IDŐPONT, AMIKOR EZEKNEK AZ ALAPVETŐ ÉLETFENNTARTÓ MATERIÁLIS ANYAGOKNAK ELSŐBBSÉGET KELL ADJUNK.
OLYAN, MINT PÉNZ,  ARANY ÉS MINDENNEMŰ EMBERI TUDATMÓDOSÍTÓT, MÁSODLAGOSAN KELL KEZELNI.

OKTÓBER, NOVEMBERI HÓNAP LESZ A VÍZVÁLASZTÓ. KI TUDJÁK A REZSIKÖLTSÉGEKET FIZETNI ? JUT-E KENYÉRRE PÉNZ ? JÚLIUSI 35 %-OS ÉLELMISZER ÁRNÖVEKEDÉS MILYEN JÖVŐT JÓSOL ? AZ AUGUSZTUSI HÓNAPRA MIÉRT FIZETI KI A KORMÁNY A SZEPTEMBERI CSALÁDI PÓTLÉKOT? SZEPTEMBERBE MEG NEM KAPNAK SEMMIT ? A KORMÁNY MEGSEGÍTÉSE, NEM MÁS, MINT SAJÁT CSŐDJÜK IDŐBENI KITOLÁSA.
URAIM ! ÖNÖK BECSŐDÖLTETTÉK HAZÁNKAT, AMI AZONNALI LEMONDÁST LÉPTET ÉLETBE. TEGYÉK FEL A KEZÜKET ÉS FEJEZZÉK BE A POLITIKAI ÁMOKFUTÁSUKAT. 

J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse