Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Mesterkélt felsőbbrendűség

2021-04-11
Adminisztrátor
361
Több ezer éve tartó emberi gondolkodás, ami által saját magunk állítunk fel mesterkélt felsőbbrendűségi sorrendeket, hogy későbbiekben a kiválasztottakat kövessük, ha éppen kell imádjuk. MIÉRT TESSZÜK MINDEZT?
Szinte hihetetlen, hogy évezredes hibás konklúziókból sem vontunk egyenleget.
Az evolúció során az emberi:  férfi és nő szerelmi kapcsolatának eredménye által megfogant embrió az anyaméhben kapott táplálék,oxigén, felvételében nem támaszt az anyával szemben rangsort.
Kilenc hónap után, a világra jöttének pillanatában elsőként kezd saját maga akarata szerint lélegezni, érzékelni a fény erejét és erős behatású hangokat érzékelni.
Mindezek, számára az élet feltételeit szolgálják, de egy másodpercre sem arra utalnak, milyen felsőbbrendűséget élvez.
Bizonyos kiváltságok örökletesek, amikről a megszületettnek fogalma sincs, pld. : grófi, bárói, hercegi,királyi stb.státuszok.
Eleve ott merül fel az első kérdés, akar-e a megszületett baba bármely "ranggal" élni? Akaratán kívül kerül olyan közegbe, amivel talán felnőtté válása során nem akarna azonosulni.
Ugyan ez vonatkoztatható a vallási hovatartozásra is, mivel a baba, akaratán kívül kerül valamelyik felekezet táborához.
Csecsemőnek fogalma sincs Istenről, vagy a felekezetek által kikiáltott Istenekről, amik érdekek mezsgyéjén fenntartottak. A csecsemőnek egyetlen akarata, amit hangjával hoz a család tudomására, SZOMJAS ÉS ÉHES VAGYOK !!!
Kezdetileg ez az első akarata. Ezen a szinten minden csecsemő egyenlő a földön, de a szülők által korábbról hozott, hibás szokásokat : MAGÁT A KIVÁLTSÁGOS FELSŐBBRENDŰSÉGET : szülői, egyházi, politikai erőszak kényszere továbbítja a csecsemő felé. Így folytatódik, DEMOKRÁCIÁRÓL szó sem lehet.
Az emberiség saját maga számára törvényeket alkot, annak ellenére, hogy Jézus, röviden 10 parancsolatban foglalta össze az egymás mellett élés szépségeit.
Jézus- Krisztus az olajfák alatt hirdette tanait, hatalmasságát, nem holmi épületek magasságával akarta elérni, mint azt a mai egyházi igehirdetők teszik.
Ugyan ez érzékelhető a politikai felsőbbrendűeknek beállítottakra is. HIHETETLEN EMBERI BUTASÁG RÉSZESEI VAGYUNK.
Az egyszeri csecsemőből, - aki elégedett az anyatejjel- az évek múlása, mit váltanak ki ?
MIT VÁLT KI A CSORDA SZELLEM? MIT VÁLT KI AZ IDÉZŐJELES FELSŐBBRENDŰEK  MEGGONDOLATLAN KÖVETÉSE ?


2021 április 11.-ét, az emberiség csődjét.
KÖLTÉSZET NAPJA ? EZ IS EMBERI KREÁCIÓ, DE MA OLVASSÁTOK A 10 PARANCSOLATOT !
2000 év tudatlansággal, az emberi értelem valós hozadékának elmulasztásával telt el, ugyanis a pénz hatalmát az ember a szeretet értéke fölé helyezte.
Kilátástalanság bélyegzőjét viseljük. EZT MAGUNKNAK KERESTÜK !
Minden esetre, Isten és fia Jézus ideje most teljesedik be, mert akik képtelenek voltak a 10 parancsolat szerint élni, AZOKAT HAGYJÁK A SÁTÁNNAL SZEMBESÜLNI .
Ámen !


Ennek az írásnak eredete egy angyaltól származó, egyben üzenet.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse