Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Mértéktartással egy szebb jövőért

2021-04-06
Adminisztrátor
332
Időszerű lenne végre valamelyest tudomásul vennünk, NAGYON ELCSESZTÜK !
Elkövetett bűneinket és általa kialakult ember, állat, természet elleni cselekedeteinket kötelesek leszünk kordában tartva, a legrövidebb úton a helyes útra terelni.
Ami bizonyos, elsődlegesen a fontossági sorrendeket kell elkészíteni. Azokat azonnal gyakorlatosítva az ember, állat, természet javára kell állítani, mivel, idézőjelesen mondva : az ISTENEK FELHÁBORODTAK ELLENÜNK !
Sorsunk napról napra elszomorítóbb, ugyanis még ez a pandémia sem képes az emberi elmét saját érdekében visszafogottabb életvitelre késztetni.
Álláspontom szerint a ránk nehezedő többirányú liberális nyomás - a felhőtlen szabadság érzet - kérdését az emberiség bizonyos tehetősebb rétege, kizárólag saját vagyoni helyzetével kezeli és nem ismer gátakat. Még saját magára leselkedő, tettei által kiváltott SÁTÁNI ERŐ sem rémiszti el : HOLNAP ÉN IS A "LEVESBE KERÜLÖK, HA ÍGY FOLYTATOM !
Mit tettek velünk a tudomány angyalai ? Az elmúlt 60 évvel, milliárd évet átfogó csodát romboltak le. Milyen értékrendbe kell tennünk a tudomány munkáját? Egyszerűen JÓ megítélésben - ember, állat, növény életfeltételeinek javítása érdekében tett tudományos munka, de evvel szemben, érdekek mezsgyéjén haladó ellenpólusú tudomány, amely az emberiség életvitelének kárára szolgál.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse