Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Merkel - Orbán - ARD

2021-09-26
Adminisztrátor
233
Abszurd váratlan események szemtanúi vagyunk. A "félelem bére" beteljesült. Egyebekben evvel párhuzamban, megállíthatatlan hazugság lavinát indított el Európában.
Hatásai, még a legelvetemültebb liberalizmust követőket is meglepte.
Merkeli elvek csődöt mondtak, 12 ezer ember haláláért felelős. Amint megtapasztalható, Ő is felelősségre vonás nélkül hagyja el a süllyedő CDU-CSU hajót, MINT POLITIKUS ELŐDEI : HONECKER!!!
Milyen konklúziót von le az ARD- tv társaság ? Választás előtti estén, főműsor időben szalagcímben közli a még meg sem történt választás végeredményét. Evvel is befolyásolja a szavazókat, a mai napra. A lejátszott  blamázsra mi volt a reflektálásuk ? Ez csak egy próba volt .

 TV TÁRSASÁGOK nem függetlenek, keményen politikai befolyás alatt dolgoznak. Ez látható Magyarországon is.
Orbán Viktor nagyon előre látó ifjú vezér, gyerekeit külföldre menekíti, természetesen vagyonnal együtt. Eközben itthon a család jelszava alatt nemzetközi konferencián prédikálja a "vizet,de keményen bort iszik".
Tegyük már végre helyére Európa politikusainak igazság mondásait, VAGY AZOK EGYÁLTALÁN NEM IS LÉTEZNEK? 
Ezek akkor is hazudnak, amikor kérdeznek ???
Egy tény, a néphülyítésben professzori szinten dolgoznak. 
Rövidre zárva a mondandót - a hazugsággal tálalt nemzeti konzervatívizmus,  Orbán Viktornak játszmájában megbukott. A keresztényi Magyarország, liberalisták, szabadkőművesek, martaléka lett. Ide vezették hazánkat és népét. A valóban nemzeti konzervatíveket , lásd. : Független Kisgazdapártot brutális eszközökkel lemosták a magyarság politikai palettájáról, idegen ideológiát képviselő - (ejtőernyősökkel) - beépítettekkel, éppen Orbánnék számoltatják fel a kisgazdákat.
Nagyon érdekes, de követendő felvetésben látjuk az ilyen problémák, jövőre tekintő megoldását.
LÉTRE KELL HOZNI ORSZÁGUNKBAN EGY TELJESEN FÜGGETLEN, NÉPAKARAT SZERINTI MEGVÁLASZTOTT BÍRÓSÁGOT, AKIK FELÜGYELIK A DEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSOK KIMENETELÉT, VALAMINT az amúgy is gyenge lábon álló alkotmányunkra figyelemmel , de legalább annak betartatásával történő politikai tisztességet, ha az egyáltalán létezik.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Magyarország egyetlen keresztény konzervatív pártja , a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt lajosmizsei szervezete. Isten, Haza, Család oltalma vezérelje Önöket. 

Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse