Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Menetrend szerint

2022-05-10
Adminisztrátor
232
Több száz éves növényfajták tűntek el és lám ma, ahhoz, hogy némi ásványi sók, vitaminok jussanak az emberiség szervezetébe,mindent pótolni kell. Itt léptek életebe a gyógyszeripari ételkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok. Mivel genetikailag módosított növények fogyasztása, mintha értéktelen táplálékként hatnának az emberi  szervezetre, így kényszerpályára kerültünk és a gyógyszeripari termékeket kell fogyasztanunk.
Olyant, hogy D vitamint kell szedni? A világ ezredik csodájának is megfelel. Köztudott,hogy napsugárzáson át, vagy nyers tojássárgájának fogyasztásával kellő D vitamint tudunk a szervezetünkbe juttatni, akkor minek a tabletta?
De nyugodtan kérdezzük meg politikusainkat, - hová tüntették el a magyar növények és állatok ősi génbankját. Miért a laboratóriumban gén kezelt vetőmagokat forgalmazzák ? MÁR MEGINT CSAK AZ ÜZLET ? PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ és az emberi egészség meg magas ívből le van sajnálva?
Véget kellene vetni ennek az ostoba játéknak.
Valójában, amennyiben az emberiséggel szart etetnek, - mindent a szemnek - látvány polcok a multiknál, akkor mire számítanak ? Elképzelhető, hogy a világmindenségben többen halnak meg értéktelen élelmiszerek miatt, mint időközi fegyveres konfliktusok esetén ?
A világ urai menetrend szerint dolgoznak, csak a profit hajtja őket. Elképzelhető, hogy az emberiség túlzott szaporodását irányításukkal akarják szabályozni, aminek egyeneságú kihatása a génmódosított növényi, állati eredetű táplálékon át történő hosszútávú kihatásban rejlik ?
Ebben a rejtelmes "OKOS VILÁGBAN" , MINDEN ELKÉPZELHETŐ.
Emlékek ritkán mondanak csődöt,  de amikor Orbán Viktor miniszterelnök saját rezidenciáján családja részére készített hústermékeket, az biztos nem állati fehérje koncentrátummal etetett disznó lehetett, vagy rosszul ítéljük meg a látottakat ? Ami kimaradt. A képi illusztrációban feltüntetett 12 kg-os füstölt sonka, na meg a 20 pár kolbász a spájzban, bizonyosan nem nitritsóval lett tartósítva. 
Ezt azért volt fontos megjegyezni, mert az üzleti forgalomban kapható hústermékek, majd mind nitritsóval készülnek. Sok esetben kevesen várják meg a lebomlási határidőt és úgy dobják piacra a termékeket. KIMUTATOTT TÉNY,  nitritsóval kezelt élelmiszerek túlzott napi fogyasztása - RÁKKELTŐ !
Ismerve a hibákat, arra kellene a vetőmag forgalmazókat, élelmiszer termelőket, gyártókat rábírni, hogy térjünk vissza a régi bevált módszerekhez és legalább próbáljanak meg lassítani EZEN A PISZOKUL ELCSESZETT MENETRENDEN.
Vessünk gátat, "AZ OKOS" ÉLELMISZER TERMELÉSNEK, ELŐÁLLÍTÁSNAK ÉS véssük a fejekbe, - ami szemre tetszetős,  NEM BIZTOS, HOGY EGÉSZSÉGES.
Kisgazdák Lajosmizse

 
  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse