Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Megvívott forradalmak

0000-00-00
Adminisztrátor
624
Forradalmároknak nevezhetjük mindazokat, akik a mindennapi politikai, gazdasági, vallási és nem utolsósorban a családi változást képzelik el az új jövőképnek.
Pillantsunk vissza a történelembe, milyen irányú forradalmárokat ismerünk. A maguk nemében vannak jó irányba tenni akaró forradalmárok és vannak a sátán által vezérelt népnyúzók.
Kit hova sorolhatunk? Jézus is egy forradalmár volt, Ő a jót hirdette, megpróbálta az emberi gátlástalanságot valamilyen eszközzel jó mederbe terelni. Sajnos, csak  egy néhányan megpróbálták meg követni, de amikor avval szembesültek, hogy a politikai hatalom elsöpörte ezt a forradalmat, akkor a továbbiakban jóval visszahúzódóan hirdették az igét.
Nézzük meg a vatikáni állásfoglalást. Egyértelműen szembehelyezkedtek a zsidósággal, az iszlámmal. A felsoroltak a vallást kizárólagosan hatalomgyakorlásra használták fel, mindegyikük saját istenüket előtérbe helyezve gyilkolt.
Politikai reformerek, vagy tömeggyilkosok?
Napóleoni eszme (egységesített Európa) hatalom egy kézben, több millió halott.
Osztrák- Magyar monarchia: több millió halott a semmiért.

Lenin, a maga nemében szintén egy forradalmár volt, több millió halott.
Hitler, egy elmeháborodott hatalomra törekvő forradalmár volt, már akkor az Európa egyesítésében gondolkodott. Több millió halott.
Sztálin, Rákosi, Nagy Imre több millió halott.
Kádár, több százezer halott.
Európai Unió jelen álláspont szerint 1500 embert gyilkoltatott meg, IDÁIG.
Orbán Viktornak a számlájára csak a magyar szakképzett ifjúságának országelhagyása róható fel, ami a végelszámolásnál hogyan alakul? Erre adjon választ ifj. Lomniczi Zoltán alkotmány jogász, aki napi szakértelemben magyarázza el a mechanizmust.
ITT TARTUNK MA. ÉS MI LESZ HOLNAP? Nincs Isten, aki megmondhatja, hová halad ez a világ? Egy biztos: PUSZTULÁSUNK PROGNÓZISA ELŐRE LÁTHATÓ.
Nos, ennek elkerülésére, mit tesznek a vallási és politikai FORRADALMÁROK ??? JELEN ÁLLÁSPONT SZERINT TELJESEN TEHETETLENEK. Az emberiséget belehajtották egy kilátástalan GAZDASÁGI, KONZUMI ŐRÜLETBE, AMINEK EGYÜTT ISSZUK A LEVÉT. Ebben a forradalomban együtt pusztulunk. Nem lesz kivétel, szegény és gazdag, vallásos vagy ateista között. Bankárosok és politikusok külön kiemelt felelősséggel tartoznak és Isten előtti bíróság nem kegyelmezhet nekik, hogy ne a "pokolba kerüljenek. "
Engelmann József, fordításban Angyalember József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse