Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Megválaszolatlan

2021-01-31
Adminisztrátor
463
Bizonyosan nemcsak bennünk kisgazdákban merült fel a kérdés : a magyar társadalom, miért kezeli a Független Kisgazdapártot nemzetidegenként, mint valami szélsőséges magyar ellenséget?
Magyarország XX. századában a kisgazda társadalom összetetten jelenítette meg magát a politika porondján. Ezek a dátumok fémjelezték, hogy a párt megalakulásától: 1908-1930-1946-47-1989-90-1998 időrendi sorrendben, miként alakult a magyar társadalom iránti szerepvállalása.
Nagyon érdekesen tevődött össze hovatartozást követőn, a párt tagsága, szimpatizánsai, szavazói.Alapból, a megalakulástól számítottan a vidék pártja volt. Ezt a tradícióját máig megtartva, de új reformokat alkotva a városban élő kis és középvállalkozók, valamint a polgárságot összefogó párttá fejlődött. VALÓJÁBAN MINDEN MAGYAR CSALÁD - KISGAZDA-, UGYANIS, SAJÁT GAZDÁJA!
Pártunk kiemelkedő személyiségei ezt már korábban felismerték és így tették elidegeníthetetlenné az Isten,Haza, Család fogalmakat, valamint az életünk megtartó útravalóit : Bort, Búzát, Békességet.
Csodálatos, bensőséget sugárzó szavak, amik máig érvényben vannak.
Mire alapozom ezt az állítást? Tudva levő és nem titok, a Fidesz-KDNP a kisgazdapártot egy személy lejáratásával, valamint a médiák befolyásának segítségével tönkre tették. Ma a kisgazda eszmeiséget éppen a Fidesz használja. CSALÁD ISTEN HAZA. Sajnálatos, de ismerve a magyar társadalom gyengéjét - csak is a rossz énkép pellengérre állításának eszközét használva, minden meggyőződés nélkül elhitték a sátáni sugallatot - takarítsuk el a kisgazdákat, jelszót. Ennek következménye lett, hogy a Fidesz-KDNP valami szerencse nyomán rábukkant két emberre. Hegedüs Péterre és Tóth Istvánra, akikkel a kisgazdapárt vagyonát, országosan közel 3 milliárd forintot eltapsoltattak. Ezen felül a párt tagságát szétzüllesztették, szélnek eresztették.
A Fidesznek ez a stratégiája tökéletesen bevált. Túri Kovács Bélának lehetőséget adtak, hogy a valódi kisgazdapárttal szemben létrehozza a kisgazda szövetséget, így megtévesztve a szavazókat. Ezenfelül azt kellett a népnek üzenni, - a kisgazdák már megint veszekednek. EZ BE IS JÖTT !
Orbán Viktor és Kövér László duó megalkották, hogy igazi konzervatív magyar párt nincs a szavazók előtt.
Ennek a kicsengése abban állapítható meg, hogy midőn az állampolgárokkal beszélgetésbe elegyedünk és felteszik a kérdést -, KIRE SZAVAZZUNK ? Gyurcsányra ? Borzalom, rossz! Orbánra? Ismerve a történéseket, rossz ! Akkor kire ? Az inkább kevésbé rosszra, ... ?
Megdöbbentő ami ebben az országban lezajlott. Megtestesült egy olyan két párt rendszer, amely egy csecsről szakadt, egy csecs tején nevelkedtek. Ezeknek az embereknek a fejében az egypárt rendszer megalkotása kitörölhetetlen. Szerencsére a nemzetközi elkötelezettség nekik gátat szab. A Fidesz felháborodásában a Jobbikot vádolja, miként jöhetett létre a szélsőséges találkozó a baloldallal.
Nagyom egyszerű a válasz. Kis hazánk, amennyiben politikailag szabad pályát kapna, mit képzelnének, a Fidesz (Orbán Viktor ) és a teljes bal liberális csapat, nem alkotnának egypárt rendszert?  IGENIS, A FOGUK FEHÉRJE, A HATALOMÉRT MÉG FEHÉREBBÉ VÁLNA.
Most térjünk vissza a Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párthoz.
Tisztelettel kérem a magyar társadalmat, amennyiben a Független Kisgazdapárt magyar népellenes cselekedeteiről, konkrét dokumentált agyagot tudnak felsorolni VÁRJUK SZÍVES FELVETÉSÜKET.
Minden esetre tízmillióan álljunk tükör elé, ne kíméljük magunkat, és tegyük fel a kérdést. MIÉRT VÁLASSZUK FOLYAMATOSAN A ROSSZAT MAGUNKNAK ? MIÉRT VAGYUNK KÉPTELENEK EGYSZER ÉS MINDENKORRA A MÚLT TERHEI ALÓL KILÉPNI?
Egyszer valóban be kell következzen a nemzet számára a rendszerváltás.
Tisztelettel várjuk kérdéseiket. Isten óvja Magyarországot, a magyar Népet. Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a lajosmizsei Kisgazdák és Engelmann József


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse