Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Megtört csend

2018-03-28
Adminisztrátor
579
Elképzelhető, némi félreértésről lehet szó, ugyanis Sávai László kisgazdapárt lajosmizsei szervezet tagja, felháborodva telefonált és elmondta: - egy 2016. március 19.-én elkészült FKgP országos nagy választmány jegyzőkönyve van a kezemben, amit ráadásul én, tanúként írtam alá, de ebben semmilyen országos etikai és fegyelmi bizottság nem lett jelölve és megválasztva. A jegyzőkönyv ezeket a beosztásokat nem tartalmazza. Tehát, Balogh Károly ismételten valótlant állít és mindent elkövet, hogy Márkus Jánost kizárja a pártból.
Balogh Károly bejegyzésére készült jegyzőkönyvben kizárólag öt vezetőségi tag neve szerepel: Balogh Károly, Márkus János, Atyánszky György, Cseh Sándor, Paulina László.
A jelen pártalkotmányt  az egyesületi jogról szóló törvénynek talán megfelelő lenne, de a 2016. március 19.-i Országos Nagyválasztmány az etikai és ellenőrző bizottság személyi állományát feledésbe hagyta.
 
TEHÁT NEM LÉTEZIK!


AKKOR BALOGH KÁROLY 2018. MÁRCIUS 27.-ÉN KIADOTT JEGYZŐKÖNYVÉBEN HOGYAN HIVATKOZHAT AZ ETIKAI ÉS FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATÁRA, AMIBEN MÁRKUS JÁNOSNAK A PÁRTBAN GYAKOROLT  TEVÉKENYSÉGÉT 30 NAPRA FELFÜGGESZTI ???

CSONTVÁZAK EGYRE ENERGETIKUSABBAN ESNEK KI A SZEKRÉNYBŐL  jeligével, a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse