Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Megtévesztett társadalom

2023-06-28
Adminisztrátor
151
AMI PILLANATNYILAG EURÓPÁBAN, EGYEBEKBEN HAZÁNKBAN  TÖRTÉNIK, AZT PÁR SZÁZ ÉVVEL EZELŐTT HALÁLBÜNTETÉSSEL SÚJTOTTÁK.
VALÓJÁBAN EZ A KÉRDÉSKŐR nagyon ÖSSZETETT, UGYANIS TÖBBEK KÖZÖTT, TÁRSADALMUNK HANYAGSÁGA TETTE LEHETŐVÉ, AHOVÁ JUTOTTUNK.
MI MAGYAROK, SOHA NEM FOGJUK TUDNI HOGYAN KELL KONTROLL ALATT TARTANI AZOKAT, AKIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKKEL JUTOTTAK HATALOMHOZ.  BEFORDULTAN, CSAK SAJÁT KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜNKBEN VAGYUNK HAJLANDÓAN GONDOLKODNI.
AMIKOR TÖBBEK SZÁJÁBÓL HALLANI : "EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT", VAGY ÉN NEM POLITIZÁLOK, OTT KEZDŐDIK SORSUNK TRAGÉDIÁJA. 
A POLITIKUSOK MINDEN HÁJJAL MEGKENT FIGURÁK, AKIK TISZTÁBAN VANNAK AVVAL, HA A TÁRSADALOM ILYEN JELZŐKET HASZNÁL, ADDIG ŐK AZT CSINÁLHATNAK, AMIT CSAK AKARNAK. 
ESETÜNKBEN MIÉRT NINCS TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁS ? MERT A NÉP NEM EGYSÉGES, POLITIKAILAG, GAZDASÁGILAG NEM FELKÉSZÜLT. 
CSAK ABBÓL INDULJANAK KI, HÁNYSZOR FŰZTÉK BE A MAGYAR TÁRSADALOM TÖBBSÉGÉT A BANKOK, VAGY ÉPPEN AZ ÁLLAMKÖTVÉNYT FELAJÁNLÓ KORMÁNYUNK. 
AMENNYIBEN CSAK EGY PILLANATRA TOLLAT FOGNÁNAK ÉS MATEMATIKAILAG SZÁMÍTÁSOKAT VÉGEZNÉNEK, HOGY OLYAN ORSZÁGBAN, AHOL A BEVALLT INFLÁCIÓ 27 %-OS ( ami nem fedi a valóságot ) ÉS A KORMÁNY ÁLLAMPAPÍRJAIRA 15-17 %-OS HOSSZÚ LEJÁRAT MELLETTI KAMATOT FIZETNEK, A PÉNZÜK MENNYIVEL FOG CSÖKKENNI ?
A GATYÁJUK FOG RÁMENNI. JELEN POLITIKAI HATALOMNAK, CSAK A TÚLÉLÉSÉT FINANSZÍROZZÁK MEG, NEM TÖRŐDVE, ÁLLAMUNK SORSÁVAL..  EMBER ! VEDD MÁR VÉGRE TUDOMÁSUL, AZ ÁLLAM TE VAGY ! ÖSSZEGEZVE ORSZÁGUNK ÁLLAPOTÁT : MÁR RÉGEN CSŐDÖT KELLETT VOLNA JELENTENIÜK, MIVEL AZ ELADOTTSÁGUNK 82 %.-KOS. A KASSZA ÜRES. NYUGATRÓL NINCS TÖBB PÉNZ, MOST JÖNNEK A KELETRŐL ÉRKEZETT HITELEK.
AZ IDEGLENES FIDESZ -KDNP TÚLÉLÉST, ÉPPEN AZOK AZ EMBEREK PROLONGÁLJÁK, AKIK ÁLLAMKÖTVÉNYEKET VÁSÁROLNAK.
A BANKOK TEVÉKENYSÉGÉRŐL CSAK DRÁMAILAG LEHET NYILATKOZNI. EGYSZERŰ SZÓHASZNÁLATTAL - INGYENÉLŐK EGYLETE. 
NEM ELÉG, HOGY A MAGYAR DOLGOZÓK 15 %-OS SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓT KÖTELESEK FIZETNI, DE EHHEZ HOZZÁ KELL SZÁMOLNI A 27%-OS ÁFÁT. EZ ÖSSZESEN NETTÓ JÖVEDELMÜK 42 %-A, AMI VISSZA VÁNDOROL A HATALOM KEZÉBE.
A KORMÁNY LEGUTOLSÓ, MÉG BRUTÁLISABB BEJELENTÉSE - MINDEN NEMŰ BEFEKTETÉSBŐL SZÁRMAZÓ VAGYONOSODÁS UTÁN, EXTRA KAMATOT KÖTELESEK A MAGYAROK FIZETNI. EVVEL MÉGTOVÁBB PRESSZIONÁLJÁK A TÁRSADALMAT, HOGY KIZÁRÓLAGOSAN FIDESZES ÁLLAMKÖTVÉNYT VÁSÁROLJANAK.
EMBEREK ! ISMERIK ÖNÖK MIT JELENT AZ ÁLLAMKÖTVÉNY ? AMENNYIBEN A FIDESZ-KDNP RENDKÍVÜLI GAZDASÁGI ÁLLAPOTRA HIVATKOZVA ZÁROLJA AZ ÖNÖK PÉNZÉT, AZ ÁLLAMKÖTVÉNYÜKKEL ÚGY JÁRNAK, MINT A BÉKEKÖLCSÖNÖKKEL. 
ÉRTÉKTELEN PAPÍRDARABOK LESZNEK. EMBER ! TANULJUNK MÁR VÉGRE VALAMI JÓT A ZSIDÓKTÓL. "KÉSZPÉNZ BESZÉL, A KUTYA UGAT" !!!

A MAGYAR KORMÁNY PÉNZÜGYI INTÉZKEDÉSEI ARRA FOGJÁK KÉSZTETNI A MAGYAR LAKOSSÁGOT, HOGY ÖSSZES MEGTAKARÍTÁSUKAT AUSZTRIAI, NÉMET, SVÁJCI BANKOKBA VISZIK KI. MINDEN GONDOLKODÓ EMBER EZT TESZI. 
EMLÉKEZTETNI SZERETNÉNK A MAGYAR KORMÁNYT ARRA, HOGY A NÉMET KANCELLÁR UGYAN EZT A JÁTÉKOT ELJÁTSZOTTA ÉS A VÉGÉN KÖNYÖRGÖTT, - HOZZÁTOK VISSZA A PÉNZETEKET, MERT A NÉMET KÖZPONTI BANK PADLÓT FOG.
NETALÁN ORBÁN VIKTOR ÚR IS EZT AKARJA ELÉRNI ? 
MAGYAROK ! EZ ÉV AUGUSZTUSA LESZ A  VÍZVÁLASZTÁS HAVA.  
A MAGYAROK MEGÉLHETÉSÉNEK ESÉLYE MÉG DRASZTIKUSABBAN ROMLANI FOG, AMI A TÁRSADALMI TŰRŐKÉPESSÉGET BOROTVA ÉLRE HELYEZI.
A FESTETT KÉP, NAGYON AZONOSNAK TŰNIK, MINT AMIT, 2006-BAN LÁTTUNK.
KORMÁNY ÁLTAL FESZÍTETT HÚR, EGYSZER CSAK ELSZAKAD ÉS A POLGÁRI ENGEDETLENSÉG VESZI KEZDETÉT.
NEM KELLENE EZT KIPROVOKÁLNI. AZ ELKÖVETKEZENDŐKRE  A SZÉLSŐSÉGES JELZŐT NE HASZNÁLJÁK MAJD, MERT AKKOR AZ EGÉSZ MAGYARSÁGOT FÉMJELZIK.
AZ ÖNÖK ÉS AZ 1990 ÓTA HATALMAT GYAKORLÓKNAK ISTEN ELŐTT KELL FELELNIÜK TETTEIKÉRT. VÁD :  EGY EURÓPAI KISEBBSÉGET JELENTŐ NEMZET FELSZÁMOLÁSA. 

M.K. 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse