Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Megtévedt próbálkozók

2022-04-27
Adminisztrátor
284
Társadalmunk többségi érettségének intézményesítettsége, POLITIKAI BEFOLYÁSSAL, lukas két fillérhez hasonlítható. Nagyon sajnálatos, hogy a magyar általános iskolai tananyag, politikai oktatást - alkotmánytant-  nem tartalmaz, A TÖRTÉNELMET IS úgy kezelik, mintha "ördögtől valón" találmány lenne. A politika, valójában hétköznapjainkhoz szorosan kötődő TUDOMÁNY. Akik tisztában vannak a politika súlyával, egészen másként tekintenek A KÖRÜLÖTTÜK ZAJLÓ ESEMÉNYEKRE.
Történelmi visszatekintésben, A TÍZ PARANCSOLAT volt az első politikai intézkedés. A MAGYAROK SZÁMÁRA, 1222-ben, az ARANYBULLA bővítetten szentesítette a magyar jogrendet.
Két különböző időpontban megfogalmazott, embert és tulajdonát szabályzó alkotmányos meghatározások,  ELÉVÜLHETETLENEK.
Az elmúlt évtizedek alkotmány jogászai, mindenkori politikai hatalmak szája íze szerint, megrendelésre fogalmazták meg az alaptörvényeket. Hasra ütve módosítottak és teszik ma is, - miközben az ÖRÖK ÉRVÉNYŰ, MÁIG JOGFOLYTONOS, - mondhatjuk MAGYAR SZENTÍRÁST, -  ARANYBULLÁT, SEMMISNEK TEKINTIK.
A történések során már többször előfordult, hogy bizonyos dolgokat nem törölnek, csak a társadalommal feledtetni próbálják. Ez a módszer, az idáigi  politikai hatalomgyakorlóknak tökéletesen sikerült.
Ezt a csendet, éppen Gyurcsány Ferenc - loptunk: reggel, délben , este,- törte meg, MERT A MAGYAR NEMZET ÉBREDŐ RÉSZE 2006-BAN AZ UTCÁKRA VONULT.
Több százezren elutasították Gyurcsány Ferencet,  kormányával együtt. Adva volt a lehetőség, hogy AZ ALKOTMÁNYOZÓ NEMZETGYŰLÉS MEGALAKULHASSON.
Nyugalmazott jogászok, azonnal az ARANYBULLA rendszerének életbe léptetését indítványozták.
Országosan egy időben, több nagyvárosban tüntetők sokadalma határozott úgy, a volt szocializmusban megfogalmazott alkotmányt, hatályon kívül kell helyezni.
EZ A KEZDEMÉNYEZÉS, A MAGYAROK JOGOS KÖVETELÉSE VOLT.
NAGYON SAJNÁLATOS ÉS KIRÍVÓAN ELLENTMONDÁSOS, HOGY AZ ÉPPEN ELLENZÉKI FIDESZ-KDNP MIÉRT NEM CSATLAKOZOTT A NÉPAKARAT SZENTSÉGÉHEZ, MIÉRT TAGADTÁK MEG, HOGY A TÜNTETŐK JOGOS KÖVETELÉSÉT POLITIKAILAG TÁMOGASSÁK ?
Napjainkban is vannak még emberek, akik hisznek a nemzetgyűlés összehívásában, csak egyet felejtenek el , POLITIKAI HATALOM TÁMOGATÁSA NÉLKÜL, ELKÉPZELHETETLEN A VÁLTOZÁS.
A magyar jogrend, parlamenti választások kiírásában nyertes pártnak a kezébe adja a hatalom gyakorlását. CSAK POLITIKAI AKARATTAL LEHET VISSZAÁLLÍTANI AZ ARANYBULLÁBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT.
Isten, Haza, Család, csak egy van, tehát ezt tartsák szem előtt, de amennyiben a társadalom ingatag, úgy nagy változásra ne számítsanak.

J.E.     

     
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse