Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Megoldás a jövőre

2020-12-30
Adminisztrátor
372
Több irányú előterjesztésben kell gondolatot ébreszteni, hogy a hatalmi uralkodóknak legyen kiinduló pontjuk a reformok véghezviteléhez.
Minden köntörfalazás nélkül egyenes szóból ért az ember, tehát a legnagyobb problémákat kell elsődlegesen orvosolni, ahhoz, hogy utána kitérjünk országos gondjainkra. A globális problémák megoldásához az emberiség összességének akarata szükséges. Miként kell osztályozni a problémákat ? Politikai akarat szintjén és gazdasági szinten. Hiába van pénz, amikor a politikai akarat nincsen, de ennek az ellenkezője is igaz, pénz nélkül reformokat teljesíteni, nem egyszerű feladat.

Bolygónk népessége, az az 8 milliárd ember számára kialakított társadalmi rendek, gátolják, hogy a józan politikai hatalmak, a népérdeknek megfelelően tegyenek lépéseket.
Földünk kizsákmányolásával kimerítettük az élhetőséget,ami egyre rohamosan vissza jelez - EMBER STOP !
Elképzelhető, hogy még az utolsó pillanatban van némi esélyünk, de ahhoz egységes összefogásra van szükség. Ami a világnak megváltást jelenthet, a Dél- Amerika, Afrika kontinensek felvirágoztatása.
Jelenlegi űrkutatásra költött bizonyos összegekből el kell kezdeni Afrika kistérségeinek lépcsőzetes erdősítését, vízgazdálkodásának megteremtését. Dél-Amerikában az esőerdők letarolását azonnal be kell fejeztetni. Az okok ismertek, a parasztság megélhetésére van fogva minden, miközben az ott kitermelt fákból készített termékeket, itt Európában értékesítik és bizonyos személyek komoly gazdasági haszonra tesznek szert.
Egy ördögi kör folyamodványa, hogy lassan padlót fog az emberiség.
A fentiekben felsoroltak a munkaerő mozgást is serkentenék, megélhetést biztosítanának több millió embernek.
Folytatom. Isten Haza Család egységében gondolkodjunk. Isten áldja Önöket.


Békés, egészségben gazdag, szeretet teljes Új Évet Kívánok. Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse