Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Meglátta,meglőtte,megette

2018-06-11
Adminisztrátor
588
A társadalmi rendek versenyre keltek, egymásnak akarták bizonygatni melyik a jobb. Ennek megítélése nem a politikusok, politológusok, történészek feladata, mert őket is valakik fizetik. A valóságos tiszta képű értékelést kizárólag a nép adhatja, mivel minden társadalom kiszolgáltatottai voltak és csak tőlük várható el: - melyik társadalmi berendezkedés képviseli a népesség összességét. Egy bizonyos, a szocialista alapokra helyezett társadalomban az állam volt az egyeduralkodó, de a mai kapitalista visszarendeződés irányvonala kialakította a többed uralkodó "privát zseb"osztályt, ami tükörképet alkot az első világháború előtti időre. 1929. évi GAZDASÁGI VILÁG VÁLSÁG és Orbán Viktor tegnapi bejelentése ébresztőt kell fújjon a nép számára. Miniszter Elnök úr szavaiból: - az elkövetkező időben feltehető pénzügyi, gazdasági válság elé nézünk. Mire gondolhatott az elnök Úr? Feltehetően a magyar politikai ellenállás válthatta ki, hogy a pénzvilágtól máris megérkezett az első fenyegető telefonhívás. Önök szerint mit tartalmazhat egy feltehetően fenyegetés kategóriát súroló beszélgetés tartalma? MAGYAROK, ELNÖK ÚR! NINCS TOVÁBBI UGRI - BUGRI , MERT MI NEM SZERETJÜK A LÁZADÓKAT. AMENNYIBEN EMLÉKEINK NEM CSALNAK, A RÁDIÓBAN, TV-BEN ELHANGZOTT A KÖVETKEZŐ: - VALAKIKNEK NEM TETTSZIK A KERESZTÉNYI EURÓPA! Nos a válasz azonnal megérkezett: - Európában, Magyarországon erősödik az antiszemitizmus. Érdekes módon, milyen összefüggés lehet e-mögött és, hogy az EU alaptörvénye sem tartalmazza az Unióra vonatkozó megerősített katolikus hitre utaló törvényt. Feltehetően az EU alaptörvényét sem keresztények fogalmazhatták meg ?
Tisztelt Magyarok, Honfitársaink, Magyar Kormány !
" NE HAGYJUNK TERET A VADÁSZNAK, HOGY A MESE RÉSZESEI LEGYÜNK. NEM KELLENE BETELJESÜLNI HAGYNI : - MEGLÁTTAK, MEGLŐTTEK, MEGETTEK !

ÚGY LEGYEN !


Európa ISTENE ÓVJA ÖNÖKET jeligével a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse