Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Meggondolatlansággal a halálig

2022-07-17
Adminisztrátor
214
SZINTE ÚGY TŰNIK, A MAGYAR KORMÁNY GAZDASÁGI "SZAKNIHILJEI" IRDATLANUL MEGBOMLOTTAK.
VEGYÉK TUDOMÁSUL, EVVEL A VILLAMOS ENERGIAI ÁRAKKAL KÉPTELENSÉG,LOCSOLÁST VÉGEZNI, A NÖVÉNYTERMESZTÉS ÉS ÁLLATTENYÉSZTÉS MŰKÖDTETNI.
A PARASZTSÁGUNK LOCSOLÁS MIATTI ÁRAMSZÁMLÁI IDÁIG IS 500,000 EZERTŐL MILLIÓS TÉTELEKIG TERJEDT, AKKOR EVVEL A 400 %-OS DRÁGÍTÁSSAL HOGYAN LOCSOLJA A PARASZTSÁG A GYÜMÖLCSÖSÖKET, KONYHAKERTI KULTÚRÁKAT, KUKORICÁKAT, VAGY AKÁR A GABONAFÉLÉKET ? MENNYIBE FOG KERÜLNI A KENYÉR, A GYÜMÖLCS, ZÖLDSÉG ?
TÖBB EZER TERMELŐ HAGYJA ABBA A MUNKÁJÁT, AMI OLYAN ÉLELMISZERHIÁNYT FOG PRODUKÁLNI, HOGY AZ EMBEREK EGYMÁST FOGJÁK KICSONTOZNI, CSAK LEGYEN MIT ZABÁLNIUK.
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT ÉLELMISZER STRATÉGIÁJÁNAK PROGRAMJA HATÁROZOTT MEGOLDÁST KÉPVISEL A NEMZETGAZDASÁG TERÜLETÉRE.
ELSŐ LÉPÉSBEN AZ ORBÁN VIKTOR ÉS KORMÁNYA, VALAMINT A KDNP, TOVÁBBÁ AZ AGRÁRKAMARÁK, GAZDAKÖRÖK IRÁNYÍTÁSÁT KÉPVISELŐKET, TÁRCÁJUK ÉLÉRŐL EL KELL TÁVOLÍTANI, MERT AMIT CSINÁLTAK, A MAGYAR NÉP ÉLELMEZÉSÉNEK CSŐDJÉHEZ VEZETETT, AMIT EGYEBEKBE ÉS PÁRHUZAMBAN, A HAZAÁRULÁS JELZŐVEL LEHET ILLETNI.
A HÁBORÚS INDOKOKAT, CSAK ESZKÖZKÉNT HASZNÁLJÁK, DE A VALÓS INDOKLÁST VÉKA ALATT TARTJÁK. A MÉRHETETLEN HAZUDOZÁS KÖRE BEZÁRULT. 
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT KÉRI AZ IGEN TISZTELT TERMELŐ GAZDÁKAT, MINDEN POLITIKAI BEÁLLÍTOTTSÁGTÓL FÜGGETLENÜL, KIZÁRÓLAG NEMZETI ÉRDEKET FIGYELEMBE VÉVE, ÖNSZERVEZŐDÉS HATÁLYA ALATT KEZDEMÉNYEZZENEK ÖSSZEJÖVETELEKET, DE ÚGY, HOGY A HATALOM BOMLASZTÓIT NE ENGEDJÉK A TANÁCSKOZÁSUK KÖRÉBE.
NEM SZÉGYEN IDEGEN PARASZTSÁGTÓL PÉLDÁT VENNI, LÁSD. : OSZTRÁK, NÉMET, LENGYEL KOLLÉGÁKTÓL ÉS AKÁR AZ Ő MEGHÍVÁSUKKAL IS FÉMJELEZNI - 
MAGYARORSZÁGON A MAGYAR PARASZTSÁG, GYÖKERES REFORMOKAT AKAR TENNI ! 
A NEMZETKÖZI SAJTÓ MEGHÍVÁSA IS IGEN FONTOS FOLYAMAT, MERT A MAGYAR PROBLÉMA EURÓPAI PROBLÉMÁVÁ ESZKALÁLÓDHAT, VAGY MÁR NEGATÍVUMAI JELEN IS VANNAK.

IDŐBEN KELL LÉPNI, NEM AKKOR, AMIKOR A TRÁGYA AZ EMBERISÉG SZÁJA SZÉLÉIG ÉR.
J.E.    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse