Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Megfrissülve

2022-01-04
Adminisztrátor
223
REMÉNYEK HALNAK MEG UTOLJÁRA.
Valami mintha megváltozott volna. Időt és levegőt nyerhettünk, hogy még vagyunk. Nagyon kemény világban élünk. Sajnos sokan még mindig nem érzik a körülöttük zajló negatív becsapódásokat, miközben a nemzeti többség helyben járásával a "cipőtalpukat is elkoptatták".
Mire számíthat a magyar nemzet 2022-ben?
Még összetettebb életfeltételi hanyatlásra van kilátás. A politikai, energetikai, vallási, élelmezési értékvesztés mély nyomokat hagy a társadalom minden rétegében, mivel társadalmi tehetetlenség uralja Magyarországot és Európát.
Az egyszeri átlag emberek kiszolgáltatottsága, lelkükben mély haragot indukál. A felgyülemlett feszültség hosszútávú csúcsra járatás esetén, képtelenek az energiákat kézben tartani és egyszerűen időzítetlenül exponálnak.
Kiknek jó ez? Magyarázat - AKIK EBBŐL HASZNOT HÚZHATNAK.
Ami tény,a  társadalom összessége vesztesen jön ki a balhéból, de a történelem későbbiekben mindent megszépít. Kik, mikor, hol álltak a barikádokon? Történelmi visszapillantásban, milyen magyarázat fedi a valóságot?
Ma történő előrejelzések, statisztikák, tudatos irányításban járulnak hozzá a nyárspolgárok politikai beállítottságának formálásához.
Minden egyes ígéret, jónak tűnő és reménykeltő propaganda, meghatározó eredményben kecsegteti a mandátum remélőt.
DE MIT SZÓL MINDEHHEZ A SZAVAZÓ?

Hiszékenységével kimeríti - "nem tudom, csak vagyok" mert a Covid - 19 hagyja, hogy legyek, AKKOR SZAVAZOK !
Milyen indíték áll a szavazni kívánó tudatában? EGYSZERŰEN csak az, hogy VAN ! És netalán még valami más ? Nem látja maga ..., ember vagyok. Jogom van ! És tudja milyen irányba helyezi el az X-et ?
AZT FELTÉTELEZEM, AZ ALÁÍRÁS HELYÉRE KELL UGYE?
Bocsi, de a szavazat leadására irányuló X-ről beszéltem, nem az aláírásának megadásáról!
Különben is,  a szavazó lapon csak X-elni kell, NEM ALÁÍRNI! 
Van még valami amiből kimaradtunk?     

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse