Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Megemlékezés

2017-10-17
Adminisztrátor
735
Tisztelettel és szeretettel meghívjuk  honfitársainkat, hogy koszorúzási megemlékezéssel fejezzük ki tiszteletünket az 1956-os Szabadságharc elesetteinek. Rácz Sándor úr nevét azért emeljük ki, mert Ő is átélte a golyók hangját, látta a halottakat és életében újabb lehetőséget kapott a harc megvívására, amikor szembenézett azokkal, akik a gyilkolásra a parancsot adták. Rácz Sándornak  és sokaknak, bizonyosan nehéz volt indulatmentesnek maradnia.  "Rendszerváltást" követően nyitott kérdés; a mészárlások elkövetői a háborús bűnök elévülhetetlensége alapján megkapták kellő büntetésüket?  Miért mindig a tisztesség mard alul?!!!!!!!!!! Mikor jön el végre az idő, amikor a bűnösök elnyerik kellő büntetésüket? Feltehetően  generációkra lesz szükség, akik a maguk által felépített demokratikus jogállamban nevelhetik végre  gyerekeiket. A jónak nyernie kell!
 
M E G H Í V Ó
A Független Kisgazdapárt 2017.10. 23.-án 13ó kezdettel tanácskozást tart, / Budapest, IX. kerület Kinizsi utca 22 szám alatti Országos Székházában.

Tisztelettel

a Független Kisgazdapárt Lajosmizsei szervezete és a párt Országos központja.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse